TAIKAJENGI

Neil Patric Harris

TAIKAJENGI

 

ISBN 978-952-7269-35-0
kl. L84.2
englanninkielinen alkuteos The Magic Misfits
suomentanut Sirpa Parviainen
syyskuu 2018

 

Uskotko taikuuteen? Carter ei usko. Hän on itsekin taikuri ja aika hyvä taikatemppujen tekijä. Sitten Carter pakenee konnamaisen setänsä luota ja huomaa olevansa paitsi yksin myös hirmuisen sirkustirehtöörin, B. B. Bosson jaloissa. Nyt taikuudesta tosiaan olisi hyötyä…

Sattumalta Carten tapaa salaperäisen Dante Vernonin, löytää taikurikaupan ja viisi uutta ystävää, syntyy TAIKAJENGI. Theo on hyvä levitoimaan, Leila on kahlekuningatar, Olly ja Izzy loistavia koomikkoja ja Ridley koko porukan aivot. Voivatko lapset taikurinlahjoineen estää B. B. Bossoa ryöstämästä mittaamattoman arvokasta timanttia?

Ai niin, se SALAISUUS… Kirja on oikea aarreaitta tuleville taikureille, sen avulla SINÄ voit oppia oikeita taikatemppuja ja liittyä taikajengiin. (MUTTA ÄLÄ KERRO KENELLEKÄÄN.)

Neil Patrick Harris on palkittu näyttelijä, tuottaja, ohjaaja, laulaja ja nyt myös kirjalija. Hänen tunnetuin roolinsa on Barney Stinson tv-sarjassa Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother), lisäksi hän on esiintynyt mm. Surkeiden Sattumusten sarjassa ja Gone Girlissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *