ASIOITA JOTKA HUOMAA VASTA KUN HIDASTAA

HAEMIN SUNIM
Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa

Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?

ISBN 9789527190739
E-kirja 9789527190852
Äänikirja 9789523640252
kl. 17.3
nidottu, 197 sivua
suomentanut Lauri Porceddu
ilmestynyt 08/2017

 

Tilaa kirja

 

Tilaa E-kirja

”Kun tapahtumat vilisevät silmissäni, pysähdyn kysymään: ”Onko kiire maailmassa vai onko se mielessäni?”

Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti rauhallista mieltä ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.

Haemin Sunim kuvaa länsimaista yhteiskuntaa sekä elämää oman kokemuksensa kautta ja onnistuu olemaan samaan aikaan sekä syvällinen että arkinen, yksinkertainen että oivaltava – jokainen luku tuntuu keskustelulta hyvän ja viisaan ystävän kanssa. Kahdeksan lyhyttä lukua kattavat muun muassa levon, rakkauden, ihmissuhteet ja henkisyyden – niin tiiviisti, että kiireisinkin lukija ehtii tarttua niihin.

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa on myynyt Koreassa yli kolme miljoonaa kappaletta. Sen käännösoikeudet on myyty kahteenkymmeneen maahan ja se ilmestyi Yhdysvalloissa helmikuussa 2017 nousten heti myydyimpien kirjojen listoille.

kuva: Sehyen Jo


Haemin Sunim
on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja munkki. Hän toivoo, että Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa ”auttaa lukijaa löytämään oman viisaamman ja ystävällisemmän puolensa”.

”Haluan sinun tietävän, että rakastan sinua tavallisena, koska minäkin olen tavallinen.
Totuus on, että olemme kaikki tavallisia.”

”Kun joku ei pidä sinusta, ongelma ei ole sinun vaan hänen.
Kaikki eivät pidä kaikista. Se on ongelmallista vain jos annat sen häiritä.”

ARVIOITA

”Vahva suositus tälle kirjalle. Uskon, että jokainen löytää siitä jonkin ajatuksen, jonka avulla parantaa elämäänsä.” –Bibliofiilin päiväunia -blogi


Aina mun pitää – onko kiire mielentila?

”Korealaissyntyisen uskontotieteilijän ja buddhalaisen munkin, Haemin Sunimin, teos Asioita jotka huomaa vasta kuin hidastaa kertoo, että vaikka maailma onkin nopea liikkeissään, meidän ei välttämättä tarvitse olla sitä. Pienillä, yksinkertaisilla ajatuksillaan kirja herättelee pohtimaan omia motiivejamme: Mitä yritän todistaa, kenelle ja miksi? Tarkoittaako nöyrtyminen tappiota ja palkitaanko työn sankari suuremmalla työmäärällä? Toisaalta kirjassa puhutaan myös armollisuudesta ja rakkaudesta: Lepää hetki kun elämä tuottaa pettymyksen.” – Mili Kaikkonen Lue koko arvio täältä!