Donald Trumpin kauneimmat runot

ROB SEARS

Donald Trumpin kauneimmat runot

 

ISBN 9789527269930
E-kirja 9789523640153
Äänikirja 9789523640368
Kl. 82.2
Englanninkielinen alkuteos The Beautiful Poetry of Donald Trump
Suomentanut Pekka Tuomisto
nid., 138 s.
ilmestynyt 09/2019

Osta kirja Osta e-kirja Osta äänikirja

 

Mitä jos Donald Trumpilla on salainen puoli; herkkä ja lyyrinen? Sykkiikö Trumpin karkean kuoren alla runoilijan sydän?

Tämä kysymys mielessään Rob Sears alkoi tarkastella Trumpin twiittejä ja puheita uudenlaisesta näkökulmasta. Lopputulos löi hänet ällikällä – pilkkomalla ja järjestämällä uudelleen Trumpin twiittejä, puheita ja haastatteluja Searsin eteen muotoutui joukko häikäisevän kauniita säkeitä ja eteeristä runoutta.

Tämä kokoelma tarjoaa näkymän Trumpin syvällisimpiin ja herkimpiin ajatuksiin ja tunteisiin aina totuuden perimmäisestä luonteesta siihen, mitä kaikkea hän vihaa Lord Sugarissa. Teos paljastaa salaisen Donald Trumpin, joka yllättää niin lukijat kuin kriitikotkin. Searsin johdanto ja täsmälliset lähdeviitteet ja kommentit avaavat lukijalle Trumpin tähän asti tuntemattoman sanataiteen salat.

Rob Sears on kirjoittanut komedioita sekä Vladimir Putinin innoittaman satiirisen johtamisoppaan Vladimir Putin: Menestyvän johtajan opetukset. Sears asuu Lontoossa.

Minä olen paras

Minä ennustin Applen kurssilaskun
Minä rakennan suuren, suuren muurin
Minä rakennan rakennuksia, joissa on 94 kerrosta
Minun käteni eivät ole – ovatko ne pienet?

”Rob Sears on järjestellyt Trumpin twiittejä ja puheita runoiksi, jotka kärjistävät huippuhauskasti presidentin mielipiteitä eri asioista.” – Anna, Matilda Katajamäki