Me emme elä samassa maailmassa kuin te

Me-emme-ela-samassa-maailmassa-kuin-teKARITA SAINIO
Me emme elä samassa maailmassa kuin te

ISBN 978-952-7190-03-6
E-kirja 978-952-7190-17-3
kl. 84.2
sidottu, 205 s.
04/2016

Tilaa kirja

 

Tilaa e-kirja täältä!kirja.elisa.fi

Kuinka paljon sisarusten välinen lojaalius kestää, ennen kuin se murtuu kohtalokkain seurauksin? Me emme elä samassa maailmassa kuin te on tummasävyinen trilleri, joka kertoo veljen ja siskon välillä kytevästä aikapommista. Kun veli löytyy asunnostaan kuolleena, alkaa epätoivoinen kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuoleman taustalta paljastuu tarina huumekaupasta, laittomista aseista, lääkkeiden väärinkäytöstä ja armottomasta väkivallasta. Sisarusten synkkä menneisyys nousee pintaan ja valokeila kohdistuu karmivaan totuuteen.

Me emme elä samassa maailmassa kuin te on jännittävä ja koukuttava kuvaus Suomessa toimivasta järjestäytyneestä rikollisuudesta, jyrän lailla etenevistä päihderiippuvuuksista sekä peruuttamattomista, julmista ratkaisuista. Samalla se on koskettava kuvaus ihmisten välillä roihuavasta kipeästä rakkaudesta.

Karita Sainio on toimittaja, viestinnän ammattilainen sekä vastuullisiin lifestyle-tuotteisiin ja -palveluihin keskittyneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja. Me emme elä samassa maailmassa kuin te on hänen esikoisromaaninsa.


ARVIOITA

Turun Sanomat
”Karita Sainion esikoisromaani Me emme elä samassa maailmassa kuin te on synkkä kertomus siitä miten olosuhteet vaikuttavat siihen mitä meistä tulee. Vaikka vastuu viime kädessä olisi ihmisellä itsellään, joskus kuoppa on niin syvä, että sieltä ei yksinkertaisesti pääse pois.”

”Sainio pitää tarinan hyvin kasassa ja sopivan vähäeleisenä. Henkilöiden kohtalot koskettavat, koska hyvä-paha-asetelman sijaan kyse on yksilöiden kamppailusta oman itsensä kanssa.”
Lue koko arvio täältä.

 

365 days with Ida:
”Synkästä tarinasta huolimatta tästä ei jää ahdistunut tai masentunut olo, vaan lähinnä helpottunut. Sellainen, että voi taas huokaista ja vetää syvään henkeä.”
Lue koko arvio täältä.

 

Ullan Luetut kirjat:
”Tarina on hengästyttävä ja osoittaa, miten rajallisesti ihmisen elämä on omista valinnoista ja vapaasta tahdosta riippuvainen.”
Lue koko arvio täältä.