SODAN MYRSKYT

VICTORIA AVEYARD

SODAN MYRSKYT

 

Hopea-sarja, osa 4
ISBN 9789527269213
kl. N84.2
englanninkielinen alkuteos War Storm
suomentanut Jussi Korhonen
sidottu, 672 s.
ilmestynyt 10/2018

HUIKEAN FANTASIASARJAN PÄÄTÖSOSA!

Victoria Aveyardin mykistävän hienon fantasiasarjan päätösosassa Maren on hyväksyttävä kohtalonsa ja otettava kaikki irti voimistaan, sillä kaikkia koetellaan, mutta kaikki eivät selviä hengissä.

Mare murtui, kun Cal petti hänen luottamuksensa. Nyt hän on päättänyt suojella itseään ja kaltaisiaan uusverisiä tuhoamalla lopullisesti Nortan hopeisen kuningaskunnan. Ja aivan ensimmäiseksi hän on päättänyt tuhota julman kuninkaan, Mavenin.

Sodassa liittolaiset ovat kuitenkin välttämättömiä. Ennen kuin punaisten kapinalla voi olla menestymisen mahdollisuuksia Maren on liittouduttava sen veljen kanssa, joka mursi hänen sydämensä voidakseen tuhota veljen, joka melkein tuhosi hänet. Calin hopeiset liittolaiset ja Maren purppurakaarti ovat vaikuttava sotajoukko. Mavenin pakkomielle saada Mare taas omakseen on kuitenkin niin voimakas, että hän on valmis tuhoamaan kaiken saadakseen tahtonsa läpi. Sota tekee tuloaan ja kaikki, jonka puolesta Mare on taistellut, on vaarassa. Riittääkö voitto kaatamaan hopeisten kuningaskunnat vai vaikeneeko salamatyttö lopullisesti?

Suurien tarinoiden ja fantasian ystäville.” Lempäälän-Vesilahden Sanomat

Kuninkaan kahleet, osa 3
Lasinen miekka, osa 2
Punainen kuningatar, osa 1

 

 

 

 

 

 

Kruunun kirous, itsenäinen osa