Viskin ruhtinaat

ward_viskin_ruhtinaat_kansi_300dpiJ.R. Ward
VISKIN RUHTINAAT

alkuteos Bourbon Kings
suomentanut Timo Utterström
ISBN 978-952-7190-14-2
kl. 84.2
sidottu, 480 s.
ilmestynyt 10/2016

Tilaa kirja Tilaa E-kirja täältä!

 

Seksiä, viskiä ja huikeaa ihmissuhdedraamaa kuumassa Kentuckyssä!

”Draama, erotiikka ja Bradfordin suvun synkät salaisuudet ovat moottori tässä vastustamattomassa tarinassa yläluokan skandaalinkäryisestä elämästä. Lukukokemus on yhtä täyteläinen, pehmeä ja nautinnollinen kuin lasillinen kentuckylaista viskiä.” –Susan Elizabeth Phillips

J. R. Ward on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka viihdyttävät teokset ovat täynnä erotiikkaa, monimutkaisia ihmissuhteita, kiinnostavia henkilöitä ja yllättäviä juonikuvioita. Uuden eroottisen kirjasarjansa ensimmäisessä osassa Ward tarjoaa lukijalle kutkuttelevan lukumatkan Kentuckyyn yläluokkaisen viskisuvun seksin, petosten ja skandaalien värittämään maailmaan.

Sukupolvien ajan Bradfordin perhe on ollut maailman bourbonpääkaupungin itseoikeutettu viskin tislauksen kuningas. Kun suvun säälimättömän ja piinkovan patriarkan synkät salaisuudet alkavat paljastua perheelle yksi toisensa jälkeen, Easterly asukkaineen ajautuu muutoksen pyörteisiin, joista selviävät ehjin nahoin vain kaikkien ovelimmat.

”Mitä sinä täällä teet?” Lizzie sanoi sanat puutarhan pimeydessä kuumana, kosteana kesäiltana. Taivaan ukkospilvet peittivät kuunvalon ja heittivät varjon kukkivien kasvien ja puiden päälle. Lane muisti vieläkin kaiken siitä, miten Lizzie seisoi hänen edessään tiilipolulla, piti käsiään lanteillaan ja katsoi häntä ennen kokemattoman kursailemattomasti. Tämän Easterly-univormu näytti yhtä seksikkään houkuttelevalta kuin mikä tahansa alusvaate, jonka hän oli koskaan nähnyt.

Lizzie King kahlitsi Lanen huomion sillä samalla hetkellä, kun mies oli nähnyt naisen perheensä mailla. Ja aina, kun Lane oli tullut käymään kotona maisteriopintojen loma-aikoina, hän oli huomannut etsivänsä naista puutarhoista ja pyrkinyt törmäämään tähän. Hän oli rakastanut jahtia vimmatusti. Eikä tärppäämisessäkään mitään vikaa ollut.”