Olivie Blake

Atlas 6

29.90€

Jälkitoimituksena

Kuvaus

Kirjan tiedot

SALAISUUKSIA. PETOKSIA. VIETTELYÄ. TERVETULOA ALEKSANDRIAN SEURAAN

Aleksandrian kirjasto paloi voidakseen syntyä uudestaan. Salaa, suojassa kaikilta, jotka pelkäävät ja himoitsevat tietoa. Se sisältää kaiken kadonneen tiedon antiikin sivilisaatioista ja sitä valvoo Aleksandrian seura, medeialaisiksi kutsuttujen maagisten akateemikkojen piiri. Kymmenen vuoden välein siihen valitaan viisi uutta jäsentä, kuuden kokelaan joukosta. Kokelaiksi kutsutaan lahjakkaimmat medeialaiset, ja ne jotka valitaan, saavat ylenpalttisesti valtaa ja vaurautta.

Tänä vuonna salaperäinen Atlas Blakely valitsee kokelaat: Kaksi kosmologia, telepaatti, naturalisti, empaatti ja hahmottaja. He kisaavat paremmuudesta tiedon, tieteen, taikuuden ja taistelulajien kentillä, liittoutuvat ja juonivat. Koitokset ovat vaativia, mutta parhaat selviävät jatkoon hengissä. Yleensä.

Sosiaalisessa mediassa sensaatioksi noussut Atlas 6 on synkkä fantasiakertomus Jumalat juhlivat öisin ja The Umbrella Academyn jalanjäljissä.

”Erittäin viihdyttävä, fiksu ja mielikuvituksellinen esikoisteos kuudella kiehtovalla hahmolla. Internet-ilmiö, joka on faninsa ansainnut.” – Booklist

ISBN

9789523642591

E-kirja

9789523643062

Äänikirja

9789523643079

Kl.

84.2

Alkuteos

The Atlas Six

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Meri Kapari

Tyyppi

Sidottu

Sivut

380

Julkaistu

Kevät 2023

Kirjailija

Olivie Blake

Kirjailijanimellä Olivie Blake kirjoittava Alexene Farol Follmouth on Los Angelesissa asuva juristi ja kirjailija.

Lue lisää