Haemin Sunim
Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa

18,90  sis alv 10 %

”Kun tapahtumat vilisevät silmissäni, pysähdyn kysymään: ”Onko kiire maailmassa vai onko se mielessäni?”

Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti rauhallista mieltä ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.

Haemin Sunim kuvaa länsimaista yhteiskuntaa sekä elämää oman kokemuksensa kautta ja onnistuu olemaan samaan aikaan sekä syvällinen että arkinen, yksinkertainen että oivaltava – jokainen luku tuntuu keskustelulta hyvän ja viisaan ystävän kanssa. Kahdeksan lyhyttä lukua kattavat muun muassa levon, rakkauden, ihmissuhteet ja henkisyyden – niin tiiviisti, että kiireisinkin lukija ehtii tarttua niihin.

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa on myynyt Koreassa yli kolme miljoonaa kappaletta. Sen käännösoikeudet on myyty kahteenkymmeneen maahan ja se ilmestyi Yhdysvalloissa helmikuussa 2017 nousten heti myydyimpien kirjojen listoille.

Tuotetunnus (SKU): 9789527190739 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?
suomentanut Lauri Porceddu
ISBN 9789527190739
E-kirja 9789527190852
Äänikirja 9789523640252
kl. 17.3
nidottu, 197 sivua
ilmestynyt 08/2017

Kirjailija

kuva: Sehyen Jo

Haemin Sunim on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja munkki. Hän toivoo, että Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa ”auttaa lukijaa löytämään oman viisaamman ja ystävällisemmän puolensa”.

Arvioita

”Vahva suositus tälle kirjalle. Uskon, että jokainen löytää siitä jonkin ajatuksen, jonka avulla parantaa elämäänsä.”
– Bibliofiilin päiväunia -blogi

”Korealaissyntyisen uskontotieteilijän ja buddhalaisen munkin, Haemin Sunimin, teos Asioita jotka huomaa vasta kuin hidastaa kertoo, että vaikka maailma onkin nopea liikkeissään, meidän ei välttämättä tarvitse olla sitä. Pienillä, yksinkertaisilla ajatuksillaan kirja herättelee pohtimaan omia motiivejamme: Mitä yritän todistaa, kenelle ja miksi? Tarkoittaako nöyrtyminen tappiota ja palkitaanko työn sankari suuremmalla työmäärällä? Toisaalta kirjassa puhutaan myös armollisuudesta ja rakkaudesta: Lepää hetki kun elämä tuottaa pettymyksen.”
Mili Kaikkonen