Juha Hietanen
Huuhkajan siivet

27,90  sis. ALV

Rakkaudesta jalkapalloon

Ei ole sankareita ilman intohimoisia kannattajia.

Laura, Eerik ja Marco kulkevat kohti Kööpenhaminaa ja lopputurnausta, kun jalkapallo vie jalat alta ja kirjoittaa tulevaisuuden uusiksi. Laura on korkeakoulutettu uranainen, jonka elämä muuttuu, kun lukupiiri alkaa kirjojen sijaan
seurata jalkapalloa. Kalvakka avioliitto hajoaa ja Huuhkajien kisataipaleen seuraaminen tuo sekä uusia ystäviä että uuden rakkauden. Eerik seuraa jalkapallon EM-kisojen karsintaa ja niihin valmistautumista työkseen. Yhä pinnallisemmaksi muuttuva klikkijournalismi alkaa kiusata häntä niin, että hän käyttää epäröimättä mahdollisuuden siirtyä katsomon puolelle. Elämässään ajelehtivan kolmekymppisen Marcon ainoa kiinnekohta on maajoukkueen kannatusyhdistyksen, Pohjoiskaarteen, toiminta, joka huolestuttaa hänen perhettään.

Huuhkajan siivet -romaanin matkassa suomalainen kisayleisö voi eläytyä kasvavaan kisajännitykseen entistä
kokonaisvaltaisemmin. Se on tarkkaavainen ja nautittava kertomus urheilun herättämien tunteiden vaikutuksesta
maailmassa, jossa korona järkyttää kaikkia todennäköisyyksiä.

Tuotetunnus (SKU): 9789523640528 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

ISBN 9789523640528
E-kirja 9789523640986
Äänikirja 9789523640825
Kl. 84.2
sid. noin 300 s.

Kirjailija

Kirjailija ja toimittaja Juha Hietanen_kuva_c_Teemu OksanenHelsinkiläinen Juha Hietanen tunnetaan television  ajankohtaistoimittajana. Hän on myös urheilumies ja satojen kirjailijahaastattelujen tekijä. Häneltä on aiemmin julkaistu tietokirja Seikkailujuoksija. Huuhkajan siivet on Hietasen esikoisromaani.