Lucia Stenger & Sinimaaria Kangas
Keppareiden kyydissä – Keppihevosharrastuksen ABC

21,90 29,90  sis. ALV

Keppihevosharrastus on levinnyt viime vuosina huimasti sekä verkossa että kentällä. Innokkaat kepparikasvattajat valmistavat omaan käyttöön ja toisilleen hevosia, jotka ovat parhaimmillaan upeita käsityötaidonnäytteitä. Tosiharrastajan talliin kertyy niitä usein kymmenittäin. Kepparikansa treenaa hevosillaan ratsastusta, luo niiden tähdittämiä videoita sekä järjestää alan leirejä ja kilpailuja SM-kisoja myöten. Lajien kirjossa riittää valinnanvaraa näyttelyistä korkeushyppyyn ja keskiaikaiseen ratsastukseen.

Keppareiden kyydissä on ensimmäinen kattava kirja keppareista ja keppariharrastuksesta. Se kertoo miten hevosia kasvatetaan, mitä niiden kanssa voi tehdä ja miten hauskaa puuha on. Vanhemmille lukijoille se tarjoaa näköalan siihen, miten valloittavaa ja voimaannuttavaa on luoda oma maailma ja hallita sitä suvereenisti. Uuteen laajennettuun painokseen on lisätty runsaasti erilaisia treenivinkkejä sekä luku keppihevosten huikeasta maailmanvalloituksesta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ISBN 978-952-7269-23-7
kl. 79.1
nidottu, kuvitettu, 151 s.
Uudistettu ja laajennettu painos 08/2018

Kirjailija

Lucia Stenger (Lusse) harrastaa innokkaasti niin keppareita kuin oikeita hevosia. Sinimaaria Kangas kirjoittaa työkseen ja ratsastaa huvikseen tyttärensä Lucian kanssa, etupäässä kepittömillä hevosilla

Arvioita

”Suosittelen kirjaa kaikille keppareista kiinnostuneille. Perheen pienimmille se tarjoaa raikkaita ja havainnollisia kuvia. Tekstiä on aika paljon, joten nuorimmat harrastajat hyötyvät parhaiten lukemalla kirjaa yhdessä vanhemman kanssa. Syväharrastajalle kirja tarjoaa uusia vinkkejä laajentaa osaamistaan. Vanhemmille kirja antaa käsityksen kepparimaailman mahdollisuuksista, ja kepittömien hevosten harrastajat saavat siitä oivallisia ideoita esimerkiksi lasten ja nuorten toimintaan tallilla ja seurassa. Kirja tarjoaa elävän tekstin viemänä myös viihdyttävän lukukokemuksen ja meidän perheen 10-vuotias vei sen oitis käsistäni ryhtyen suunnittelemaan oman kepparin toteutusta.”
– Sanna Sassi, Hippos-lehti

Lukunäyte

Lue näyte kirjasta.

Lue näyte englanninkielisestä käännöksestä.