Yu Hua
Kiina kymmenellä sanalla

24,90  sis. ALV

Kiinan tunnetuimpiin kirjailijoihin kuuluva Yu Hua on valinnut kymmenen sanaa, joista kukin tarjoaa oman näkökulman, josta voi tarkastella Kiinan huimaa muutosta, sen syitä ja seurauksia, maan lähihistoriaa ja nykytilaa sekä kytköksiä menneisyyden ja tämän päivän välillä.

Lopputulos on ainutlaatuinen, henkilökohtaisten kokemusten ja aitojen kiinalaisten tarinoiden värittämä harppaus ajan ja avaruuden halki. Teos johdattaa lukijan tämän päivän Kiinan mullistaviin muutoksiin sekä maan monimutkaiseen, räikeiden vastakohtaisuuksien täyttämään yhteiskuntaan.

Tuotetunnus (SKU): 9789527269510 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ISBN 9789527269510
E-kirja ISBN 9789527269671
kl. 48.183
kiinankielinen alkuteos Shige cihui li de Zhongguo
suomentanut Rauno Sainio
sid., 315 s.
ilmestynyt 01/2019

Kirjailija

Yu Hua on kiinalainen kirjailija, jonka teoksia on käännetty useille eri kielille. Häntä pidetään yleisesti yhtenä Kiinan merkittävimmistä kirjailijoista. Yu Hualta on aiemmin julkaistu suomeksi romaanit Elämänkaari (Aula & Co, 2016) ja Xu Sanguanin elämä ja verikaupat (2017).

Arviot

”Henkilökohtaista tietokirjaa lukee ilokseen ja nautinnokseen, aika usein hymyilyttääkin.”
– Kodin Kuvalehti, Anna Pihlajaniemi

”Kiina kymmenellä sanalla välittää [Kiinan aatemaailman] päätähuimaavan muutoksen kiehtovasti.”
– Keskisuomalainen, Pekka Jäntti

”Kiina kymmenellä sanalla on samaan aikaan erittäin henkilökohtainen ja toisaalta aihetta laajasti syleilevä kirja, joka todellakin onnistuu näyttämään, miksi Kiina on niin räikeiden vastakohtien maa. Koskettavaa teosta voi suositella kaikille Kiinasta kiinnostuneille.”
– Kirjavinkit, Titta Lindström