Rob Sears
Kim Jong-Un ja kaverit – Valitse oma maailmanloppusi

21,90  sis alv 10 %

Maailmanloppu on sinun käsissäsi

Sivilisaatio voi tulla tiensä päähän hämmästyttävän monin eri tavoin hyväntahtoisten johtajien kuten Donald Trumpin ja Vladimir Putinin ponnisteluista huolimatta. Tämä hauska interaktiivinen kirja maailman tuhosta antaa sinun päättää, kuinka kaikki loppuu.

Muuttavatko Elon Muskin nanobotit meidät harmaaksi liisteriksi? Ajavatko venäläisten loisteliaimmat meemit meidät kollektiivisen hulluuden partaalle? Vai posahdammeko kenties atomeiksi, koska Pohjois-Koreassa joku istahti vahingossa väärän napin päälle?

Tässä kirjassa pääset tapaamaan valtionpäämiehiä, jotka pitelevät maapallon kohtaloa käsissään. On sinun älysi ja harkintakykysi varassa, kuinka päivämme päättyvät. Toki on olemassa pieni mahdollisuus, että positiivisella asenteella löydät keinon pitää ihmiskunnan turvassa niin kauan että saamme kuolla vanhuuteen tai ilmastonmuutoksen vaikutuksiin. Älä kuitenkaan toivo liikoja. Tämän kirjan jokaisella sivulla päiväsi ja valintasi ovat luetut.

 

ENNAKKOTILATTAVISSA, ILMESTYY 1.11.2020

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 9789523640757 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ISBN 9789523640757
E-kirja 9789523641136
Kl. 17.3
Englanninkielinen alkuteos Choose Your Own Apocalypse with Kim Jong-Un & Friends
nid. 160 s.
1.11.2020

Kirjailija

Rob Sears on kirjoittanut komedioita, Vladimir Putinin innoittaman satiirisen johtamisoppaan Vladimir Putin: Menestyvän johtajan opetukset sekä koonnut runoteoksen Donald Trumpin kauneimmat runot. Sears asuu Lontoossa.