Eddie Jaku
Maailman onnellisin mies

27,90  sis. ALV

Lohtua ja uskomatonta asennetta satavuotiaalta keskitysleiriselviytyjältä

Eddie Jaku on satavuotias holokaustiselviytyjä, josta tuli kirjailija 99-vuotiaana. Esikoiskirjassaan Maailman onnellisin mies Jaku kertoo elämäntarinansa, joka johtaa ylemmän keskiluokan saksalaiskodista kolmen keskitysleirin ja usean pakomatkan kautta Sydneyyn.

Aikoinaan, maatessaan puulankulla rivissä kymmenen muun miehen kanssa, Jaku ei uskonut selviävänsä edes tulevasta kylmästä yöstä. Hän päätti, että jos hän selviäisi, hän eläisi jokaisen päivän täysillä. Jaku opetteli ajattelemaan selviytymistä tunti kerrallaan. Leirillä tapaamansa lääkärin sanoin: ”Yksi selviytymistunti vastaa kahta päivää elossa.” Lopulta Jaku selviytyi kuin selviytyikin ja on elänyt jo satavuotiaaksi.

Sodan jälkeen Jaku muutti Sydneyyn ja hänestä tuli aviomies, isä, isoisä, isoisoisä ja menestynyt liikemies. Hän on pitänyt lupauksensa ja on joka päivä onnellinen jostakin. Hän kokee velvollisuudekseen holokaustin uhreina kuolleita kohtaan iloita eloonjäämisestään päivittäin.

Maailman onnellisin mies auttaa jokaista meistä näkemään elämämme arvon ja sopii jokaiselle lukijalle, joka kaipaa elämäänsä lohtua.

Katso Eddie Jakun esiintyminen TED Talks -ohjelmassa.

Tuotetunnus (SKU): 9789523641327 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ISBN 9789523641327
E-kirja 9789523641433
Äänikirja 9789523641471
Kl. 99.1, 32.21, 90.35
Englanninkielinen alkuteos The Happiest Man on Earth
Suomentanut Ari Räsänen
sid. 160 s.

Kirjailija

Kirjailija Eddie Jaku_photograph credit Tim Bauer 4 (2) (1)Eddie Jaku on 100-vuotias holokaustiselvitytyjä, joka julkaisi esikoiskirjansa Maailman onnellisin mies 99-vuotiaana. Eddie Jaku oli holokaustin aikana kolmella eri keskitysleirillä. Selvittyään hän muutti Sydneyyn, jossa hänestä tuli menestynyt liikemies, isä, isoisä ja isoisoisä.

Lue lisää Eddie Jakusta.

Katso Eddie Jakun esiintyminen TED Talks -ohjelmassa.

Kuva: Tim Bauer