Ale!

Tuija Säteri
Pettäminen, salarakkaus ja uskottomuus

16,90  10,14  sis alv 10 %

”Olen pohtinut, pitäisikö minunkin hankkia salarakas.”

Teoksessa tarkastellaan uskottomuutta monelta eri kannalta ihmisten omien kokemusten kautta. Netti vilisee kertomuksia pettämisestä, petetyksi tulemisesta, sala-, sivu-, rinnakkais- ja muista vaihtoehtoisista suhteista. Moni tulee petetyksi omassa parisuhteessaan. Kirjassa paneudutaan pettäjän, petetyn ja kolmannen osapuolen rooleihin. Lisäksi puheenvuoron saavat läheiset ja ystävät, jotka todistivat pettämistä lähipiirissään.

Kirjan materiaalina käytetyissä verkkokeskusteluissa ihmiset kertovat anonyymisti kokemuksiaan uskottomuudesta ja keinoista, joilla he selvisivät parisuhdekriisistä. Mitä heille tapahtui? Mitä hyviä ja huonoja asioita uskottomuus heidän elämäänsä toi ja miten he ratkaisivat ongelmansa? Tuija Säteri on koonnut ihmisten kokemuksista mielenkiintoisen näkymän suomalaisiin parisuhteisiin ja uskottomuuteen.

Tuotetunnus (SKU): 9789527269077 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Pimeät parisuhteet internetin aikakaudella
ISBN 9789527269077
Kl. 14.8, 59.35
noin 250 sivua
ilmestynyt 04/2018

Kirjailija

Tuija Säteri on vapaa tietokirjailija, joka tutkii ihmissuhteita ja sitä, miksi toimimme niin kuin toimimme. Seksologi, professori Osmo Kontula on kirjoittanut teokseen esipuheen.