Haemin Sunim
Rakkaus on sitä että hyväksyy

19,90  sis. ALV

Moni reagoi jokapäiväisen elämän stressiin käpertymällä itseensä ja jättämällä ongelmat huomiotta, mikä saattaa lopulta aiheuttaa ahdistusta ja masennusta. Toiset taas reagoivat stressiin kiristämällä tahtia entisestään töissä, koulussa tai kotona toivoen että se tekisi heistä ja heidän läheisistään onnellisempia. Mutta entä jos riittää, että oletkin vain oma epätäydellinen itsesi? Aivan kuten lentokoneessa opastetaan laittamaan happinaamari ensin itselleen ja sitten vasta auttamaan muita, meidän on ensin löydettävä rauha sisältämme, ennen kuin voimme löytää rauhan ympäröivässä maailmassa.

Tässä teoksessa menestyskirjailija ja zenbuddhalainen munkki Haemin Sunim pohtii sitä, miksi meidän pitäisi rakastaa itseämme ensin. Vasta kun hyväksymme itsemme kaikkine vikoinemme, voimme rakentaa myötätuntoisen ja tyydyttävän suhteen kumppaniimme, perheeseemme ja ystäviimme. Kauniisti kuvitettu teos tarjoaa lempeää ajateltavaa.

Tuotetunnus (SKU): 9789527269961 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ISBN 9789527269961
Äänikirja 9789523640351
Kl. 17.3
Englanninkielinen alkuteos Love for Imperfect Things
Suomentanut Teija Hartikainen
kuvitettu, nid. 281 s.
10/2019

Kirjailija

Haemin Sunim on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja zenbuddhalainen munkki. Hänen teoksensa ovat myyneet miljoonia kappaleita. Haemin Sunimilta on aiemmin ilmestynyt suomeksi teos Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa (2017).

Lukunäyte

”Yksi syvimpiä pelkojamme on se, että meidät torjutaan,
jos paljastamme itsemme sellaisina kuin olemme.
Emme uskalla avata sydämemme ovea
edes lähimmille ystävillemme.
Kannamme taakkaamme yksin,
joten se on väistämättä raskas.
Kun joku avaa sinulle oven sydämeensä
ja näyttää itsensä sellaisena kuin hän on,
älä tuomitse häntä, vaan hyväksy hänet.
Kukaan meistä ei ole täydellinen.”