Martin Österdahl
Rautaenkelit

21,90  sis. ALV

Syyskuun 11. päivä vuonna 2001 kaksi lentokonetta törmää New Yorkissa World Trade Centerin kaksoistorneihin.

Viikkoa aiemmin ruotsalainen diplomaatti putoaa Jerusalemissa hotellin parvekkeelta ja kuolee. Max Anger saa tehtäväkseen selvittää miehen kuolema. Kun hän käy läpi kuolleen viimeisten päivien toimia, hän havaitsee asioita jotka muistuttavat kylmän sodan aikaisia skandaaleita ja selvittämättömiä kuolemantapauksia.

Totuuden jäljet johtavat kansainväliseen salaliittoon, jonka lonkerot ulottuvat talouselämän huipulle. Sitä tutkiessaan Anger sohaisee ampiaispesään ja kaikki kääntyy häntä vastaan, häntä syytetään tutkimastaan murhasta. Sillä välin kun hän yrittää puolustaa itseään, kello tikittää vääjäämättömästi kohti mielipuoliset mittasuhteet saavaa katastrofia. Kuollut mies Jerusalemissa oli vain lähtölaukaus.

”Martin Österdahl on salaliittoteorioiden mestari.”
Camilla Läckberg

Tuotetunnus (SKU): 9789527269503 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Max Anger 3
ISBN 9789527269503
E-kirja 9789527269695
kl. 84.2
ruotsinkielinen alkuteos Järnänglar
suomentanut Aki Räsänen
sid. 456 s.
ilmestynyt 09/2019

Kirjailija

Martin Österdahl on Ruotsin television ohjelmajohtaja ja tv-tuottaja ja opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Hän asui Venäjällä 1990-luvulla ja seurasi vierestä, kun Neuvostoliiton jälkeiset muutokset muovasivat maata. Vuosi 1996 oli hänen mielestään suorastaan kriittinen maan kehityksen suhteen. Österdahl asuu Tukholman lähellä perheensä kanssa. Armoton todellisuus on hänen esikoisromaaninsa ja ensimmäinen osa sarjasta, jossa karismaattinen Max Anger taistelee itäisiä voimia vastaan. Seuraavat osat sarjasta ovat Kymmenen on kuoltava ja Rautaenkelit.