Andrea Beaty & David Roberts
Roosa Ruuti, insinööri

21,90  sis. ALV

TARINA ROOSA RUUDISTA, JOKA HALUSI KOVASTI OLLA INSINÖÖRI

Roosa Ruuti innostuu siitä, mikä muiden silmissä on vain roskaa. Yöllä yksin huoneessaan ujo Roosa rakentelee milloin mistäkin rojuista suuria keksintöjä. Hodarikone, heliumpöksyt, juustopyssyllä varustettu käärmeidenkarkotusmyssy; Roosan keksinnöt ovat ällistyttäviä – jos hän joskus antaisi jonkun nähdä ne. Epäonnistumisen pelossa hän piilottaa ne sänkynsä alle, kunnes isotäti Rose tulee kylään ja näyttää, ettei alun epäonnistumisissa ole mitään hävettävää, ne ovat juhlan aiheita.

Tuotetunnus (SKU): 9789527269343 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

englanninkielinen alkuteos Rosie Revere, Engineer
suomentaneet Ville Keynäs & Anu Partanen
ISBN 9789527269343
Kl. L84.2
sidottu, kuvitettu, 32 s.
ilmestynyt 10/2018

Kirjailija

Andrea Beaty on kirjoittanut lukuisia suosittuja lastenkirjoja Roosa Ruuti, insinöörin lisäksi. Andrea asuu Chicagon alueella. Lisää tietoa kirjailijasta löydät sivulta andreabeaty.com.

David Roberts on kokenut ja menestynyt lastenkirjakuvittaja. Hän asuu Lontoossa.

Arvioita

Runomuotoinen tarina tiivistää periksiantamattomuuden taian. – HELSINGIN SANOMAT

David Robertsin hauska kuvitus tukee Andrea Beatyn nokkelaa tekstiä hyvin. Vaikka kirja on sanomaltaan hyvinkin opettavainen, se on samalla myös erittäin hullunkurinen ja kepeä, hyväntuulisesta kirjasta on lyhyesti sanottuna pakko pitää. En ihmettelisi, jos tällä kirjalla olisi tulevaisuudessa klassikkostatus, sen verran näppärästi se sitoo yhteen hersyvän hauskan toteutuksen ja hyvän, kannustavan viestin. Ehdottoman suositeltavaa luettavaa pienille tytöille!
– KIRJAVINKIT, TITTA LINDSTRÖM

Herkästi riimitelty ja ovelasti pullollaan tarinoita naisista ja ilmailusta; täydellistä virike-aineistoa nuorille tekijöille.
– CORY DOCTOROW

Hupaisa ja yksityiskohtainen kuvitus pitää tunnelman kepeänä ja korostaa joka välissä Roosan luovuutta.
– PUBLISHERS WEEKLY

Roosa Ruuti, insinööri on niitä kirjoja, jotka jäävät [lastesi] mieleen niin, että ne etsitään vielä aikuisenakin kirjakaupasta, kirjastosta tai vanhempien kotoaja luetaan uudelleen.
– BOOKS4YOUNGREADERS