Paolo Giordano
Tartunnan aikaan

18,90  sis. ALV

Koronaepidemia on aikamme pahin terveyskriisi. Se ylittää kansakunnat, identiteetit ja kulttuurit ja osoittaa tismalleen, kuinka yhdistynyt ja erottamaton maailmasta on tullut, kuinka tiiviisti olemme siinä kiinni. Meidän on pakko oppia ajattelemaan muita, koska kaikki mitä teemme, vaikuttaa toisiin. Se yhteisö, josta meidän pitää nyt olla huolissamme, on koko ihmiskunta.

Tartunnan aikaan on häkellyttävän tarkasti kirjoitettu tietokirja maapallosta, ihmiskunnasta ja sen yhteisestä kohtalosta. Se tarkastelee epidemiaa ja sen vaikutuksia arkisesti, mutta merkityksellisesti, ja antaa lukijalle sekä ajateltavaa että välineitä jäsentää ajatuksiaan tästä poikkeuksellisesta tilanteesta.

Tuotetunnus (SKU): 9789523641105 Osastot: , ,

Kuvaus

italiankielinen alkuteos Nel contagio
suomentanut Leena Taavitsainen-Petäjä
ISBN 9789523641105
kl 30,59
nidottu
n.80 sivua
huhtikuu 2020

Kirjailija

Paolo Giordano (s. 1982) on fyysikko ja laajalti käännetty menestyskirjailija. Hänen esikoisteoksensa, Alkulukujen yksinäisyys, on julkaistu yli 40 kielellä ja voittanut lukuisia merkittäviä palkintoja. Hän on väitellyt teoreettisesta fysiikasta ja tutki ennen kirjailijauraansa hiukkasfysiikkaa. Giordano asuu perheineen Roomassa.