Mari Koistinen
Mari Koistinen on ruuankulutuksen ympäristövaikutuksiin perehtynyt asiantuntija ja tietokirjailija. Hän kommentoi taajaan julkisuudessa erilaisia ruokaan liittyviä uutisia ja on vuosien ajan kirjoittanut aiheesta myös blogia. Koistisen aiempi kirja käsitteli ruokaväärennöksiä ja niiden historiaa.

Kirjailijan teokset
Lautasmatka – poimintoja ruuan historiasta
Tomaatti on arkisista arkisin elintarvike, mutta mistä se on peräisin ja miten siitä on tullut sellainen kuin se on? Lautasmatka on kiehtova hyppäys ruoan maailmanhistoriaan. Kirja kertoo tomaattien lisäksi purukumista, 1990-luvun vähärasvaisuustrendistä, suolasta, kahvista, broilerista, maidosta, 1960-luvun margariiniskandaalista Suomessa ja kultaisesta riisistä.
Lautasmatka on asiapitoinen ja viihdyttävä kirja, joka näyttää arkiset elintarvikkeet uudessa valossa ja avartaa käsitystämme suomalaisen ruokapöydän historiasta. Yleistajuisesti esitetyt ruokamaailman kiemurat pitävät otteessaan, ja sopivin välein Koistinen maustaa tarinoita pienillä anekdooteilla ja omilla kokemuksillaan.
Aulan blogi
Lukuelämyksiä kirjojen ulkopuolelta
Blogistamme löytyy kaikkea kirjailijoidemme kuulumisista joululahjavinkkeihin asti. Ole myös tarkkana arvontojen suhteen – sinulla on mahdollisuus voittaa lukuisia paketteja.
Lue lisääTutustu Aulan kesän ja syksyn 2022 luetteloon!
Tutustu tuleviin julkaisuihin sekä siihen, mitä olemme aiemmin julkaisseet.
Katalogit