Yhteystiedot

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kalevankatu 34, 00180 Helsinki
Y-tunnus 2741820-4
info@aulakustannus.fi

Alempaa löydät henkilökunnan yhteystiedot sekä laskutustiedot.


Henkilökunta

Olen Aula & Co:n perustaja ja kustantaja. Vastaan kaikesta mahdollisesta päivittäisestä toiminnasta julkaisuohjelman suunnitteluun ja kirjailija-, kustantaja- ja agenttiyhteyksiin. Toimin myös firman polkupyörälähettinä.

Vapaa-ajalla luen käsikirjoituksia ja lomalla sekä vanhempia että uudempia kirjoja – romaaneja, tietokirjoja, dekkareita, scifiä ja fantasiaa. Rakastan vuoria ja tuntureita, harrastan monipuolisesti liikuntaa ja luonnossa liikkumista sekä toimistokoira Lunan hoitoa. Pidän itseäni etuoikeutettuna, kun voin työkseni tehdä sitä, mitä tekisin ilokseni muutenkin. David Sinclairin Elinkaaren luettuani aloin suunnitella eläköitymistä noin 120-vuotiaana.

Nora Varjama

Kustantaja (kotimainen tietokirjallisuus) ja markkinointipäällikkö

Vastaan Aulan markkinoinnista ja viestinnästä.

Olen myös kotimaisista tietokirjoista vastaava kustantaja. Haluaisin, että meiltä tulisi niitä enemmän!

Lukijana pidän narratiivisista tietokirjoista ja haastavista romaaneista – sekä fantasiasta että scifistä, jossa ihmiskunnan rippeet yrittävät tulla toimeen toistensa kanssa. Äänikirjoja kuuntelen haravoidessani. Kaikkein eniten rakastan painotuoreen kirjan hajua. Sen kun saisi purkkiin!

Olen Luna-pumin toinen omistaja. Olen hieman hullaantunut siihen, ja pidän myös Lunan Instagram-tiliä.

Laskutustiedot

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Verkkolaskuosoitteen ja välittäjämme tunnuksen löydätte alta. Ostolaskujen vastaanotto:

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

Y-tunnus 2741820-4
Verkkolaskuna 003727418204
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (OpenText)
Sähköpostitse fennoa.507521@erin.posti.com

Postitse:
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
PL 55289
01051 LASKUT

Huomioikaa, että postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä PDF liitetiedostona. Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, ohessa yhteyshenkilömme tiedot:

Kaarina Forsblom / F-Tili Oy
kaarina.forsblom@f-tili.fi, 0400 429 706