Yhteystiedot

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Eerikinkatu 36, 00180 Helsinki
Y-tunnus 2741820-4
info@aulakustannus.fi

Alempaa löydät henkilökunnan yhteystiedot sekä laskutustiedot.


Henkilökunta

Olen Aula & Co:n perustaja ja kustantaja. Vastaan kaikesta mahdollisesta päivittäisestä toiminnasta julkaisuohjelman suunnitteluun ja kirjailija-, kustantaja- ja agenttiyhteyksiin. Toimin myös firman polkupyörälähettinä.

Vapaa-ajalla luen käsikirjoituksia ja lomalla sekä vanhempia että uudempia kirjoja – romaaneja, tietokirjoja, dekkareita, scifiä ja fantasiaa. Rakastan vuoria ja tuntureita, harrastan monipuolisesti liikuntaa ja luonnossa liikkumista sekä toimistokoira Lunan hoitoa. Pidän itseäni etuoikeutettuna, kun voin työkseni tehdä sitä, mitä tekisin ilokseni muutenkin. David Sinclairin Elinkaaren luettuani aloin suunnitella eläköitymistä noin 120-vuotiaana.

Nora Varjama

Kustantaja (kotimainen tietokirjallisuus) ja markkinointipäällikkö

Vastaan Aulan markkinoinnista ja viestinnästä.

Olen myös kotimaisista tietokirjoista vastaava kustantaja. Haluaisin, että meiltä tulisi niitä enemmän!

Lukijana pidän narratiivisista tietokirjoista ja haastavista romaaneista – sekä fantasiasta että scifistä, jossa ihmiskunnan rippeet yrittävät tulla toimeen toistensa kanssa. Äänikirjoja kuuntelen haravoidessani. Kaikkein eniten rakastan painotuoreen kirjan hajua. Sen kun saisi purkkiin!

Olen Luna-pumin toinen omistaja. Olen hieman hullaantunut siihen, ja pidän myös Lunan Instagram-tiliä.

Nina Valtavirta

Toimituspäällikkö

Työssäni toimituspäällikkönä vastaan kirjan matkasta käsikirjoituksesta valmiiksi painetuksi kirjaksi. Pidän yhteyttä kirjoittajiin, kääntäjiin, kustannustoimittajiin, kielenhuoltajiin, graafikoihin, äänikirjojen tekijöihin ja painoihin. Rakastan punakynääni ja teen jonkin verran myös toimituksia ja oikolukuja. Jokaisen teoksen saattamiseksi lukijan hyppysiin tarvitaan koko liuta taitavia tekijöitä. On mahtavaa saada tehdä merkityksellistä työtä taitavien, luovien ja fiksujen ihmisten kanssa. Olen ollut Aulassa ihan alusta saakka ja kasvuamme aina vain ihanammaksi laatukustantamoksi on ollut ilo seurata ja olla mukana tekemässä.

Minulle kenties rakkain asia koko maailmassa on kieli ja sen käsittämätön voima muokata mieltä ja maailmaa. Sydämessäni on aivan erityinen sopukka vähän vinksahtaneelle proosalle – sellaiselle, joka saa mielen ja sielun nyrjähtämään uuteen ja ennalta-arvaamattomaan asentoon. Vapaa-ajalla riehun Silli-koiran kanssa, valokuvaan kaikkea paitsi ihmisiä ja haaveilen omasta pienestä mökistä metsän keskellä.

Emilia Miettinen

Myyntipäällikkö

Vastaan Aulan kirjojen myynnistä. Vauhdikkaat työpäiväni koostuvat monipuolisten myyntitehtävien lisäksi muun muassa markkinoinnin ja tuotannon avustamisesta, ja tietysti toimistokoira Lunan rapsuttelusta. Mukavinta työssäni on se, että saan olla tekemisissä upeiden kirjojen ja ihanien ihmisten kanssa.

Henkilökohtaisella lukulistallani on laadukkaan kaunokirjallisuuden lisäksi usein historiaa, kulttuuria ja yhteiskuntaa käsitteleviä tietoteoksia sekä elämäkertoja. Kirjallisuus tekee maailmasta paremman paikan niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla, ja olen joka päivä onnellinen siitä, että saan tehdä töitä tärkeällä ja itselleni niin merkityksellisellä alalla.

Töiden ulkopuolella olen kolmen lapsen äiti, joka ajaa autoa kuin Keke, laulaa kuin lintunen ja laittaa – ja tarjoaa – ruokaa karjalaisella vimmalla.

Noora Karlsson

Graafinen suunnittelija ja markkinointikoordinaattori

Toimin Aula & Co:lla muun muassa graafisena suunnittelijana. Aloitin Aulalla sen perustamisen aikoihin vuonna 2016 freelancerina opintojeni ohella ja 2020 siirryin Aulalle kokoaikaiseksi. Työpäiviini kuuluu vaihtelevasti kaikkea kirjan taitoista mainosbannereihin ja valokuvamallina toimimiseen. Parasta työssäni on se hetki, kun suunnittelemani kannet tulevat painosta ja pääsen hypistelemään fyysistä kirjaa.

Vapaa-ajallani harrastan huonoja tosi-tv-ohjelmia ja viherkasveja, jotka yleensä tapan melko nopeasti. Luen, jotta ymmärtäisin maailmaa paremmin. Lukijana olen kaikkiruokainen, ja lukupinostani löytyy kaikkea yhteiskunnallisesta tietokirjallisuudesta veret seisauttavaan true crimeen.

Julia Kuusisto

Markkinointiassistentti

Työskentelen Aulalla osa-aikaisesti markkinointiassistenttina. Avustan kaikenlaisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä, vastuullani on esimerkiksi Aulan blogi. Aloitin Aulalla syksyllä 2021 korkeakouluharjoittelijana.

Myös muu elämäni töiden lisäksi pyörii vahvasti kirjallisuuteen liittyvien asioiden ympärillä: opiskelen kirjallisuustieteen maisteriksi, vapaa-ajallani vietän aivan liikaa aikaa kirjagramissa sekä ylläpidän kahta eri lukupiiriä. Rakastan kirjoja, jotka ottavat jollain tapaa kantaa yhteiskuntaan, mutta joskus on myös ihanaa syventyä hyvään fantasiamaailmaan.

Laskutustiedot

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuna. Verkkolaskuosoitteen ja välittäjämme tunnuksen löydätte alta. Ostolaskujen vastaanotto:

Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Y-tunnus 2741820-4
Verkkolaskuna 003727418204
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (Liaison)
Sähköpostitse fennoa.FI.P.148390-8@docinbound.com

Postitse:
Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
PL 55289
01051 LASKUT

Huomioikaa, että postilokero-osoitteeseen saa lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa toimittakaa yhdessä sähköpostissa yksi lasku ja sen liitteet yhtenä PDF liitetiedostona. Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, ohessa yhteyshenkilömme tiedot:

Kaarina Forsblom / F-Tili Oy
kaarina.forsblom@f-tili.fi, 0400 429 706