Lasten- ja nuortenkirjat

Näitä lasten- ja nuortenkirjoja voi lukea joko yksin tai yhdessä, sillä ne vievät mennessään kaikenikäiset lukijat. Kirjamme avartavat maailmaa ja vievät uusiin ulottuvuuksiin. Fantasian ja jännityksen ystäville suosittelemme Leigh Bardugon Grishaversumi-sarjaa tai Niklas Ahnbergin synkkäsävyistä romaania Poika joka käveli vetten päällä. Lastenkirjoistamme löydät hellyttävimmät iltasadut ja seikkailut. Sukella satujen hauskaan maailmaan yhdessä Neil Patrick Harrisin Taikajengi-sarjan tai Matt Haigin Totuuskeijun kanssa.

Lastenkirjat

Nappaa täältä uusi iltasatu, tue lapsesi kielen kehitystä ja kasvata lukuintoa lukemalla hellyttäviä ja hauskoja lastenkirjojamme. Näiden kirjojen avulla pääsee taatusti seikkailemaan ja oppimaan uutta. Hyppää Matt Haigin Taikajengin mukaan tai vieraile Eevin eläinmaailmassa. Selaa monipuolisesta valikoimastamme juuri lapsellesi sopiva satu ja löydä uusi suosikki. Mielikuvituksella eikä luovuudella ole rajoja!

Tutustu valikoimaan
Osion kuva

Nuortenkirjat

Lukijoina meitä on kaikenlaisia superlukijoista vähän kuluttaviin. Tärkeintä on löytää kirjoista se oma juttu. Toisille kirjan paremmuuden määrittää sivumäärä, kun taas toisille riittää lyhyempikin tarina. Onneksi Aulan nuortenkirjoista löytyy nuorille lukemisen ystäville monenlaista.

Tutustu valikoimaan
Osion kuva