Mikki Lish

Lumottu puu

26,90

Kuvaus

Tiedot

Taikuuden talo -trilogian maaginen huipennus

Kun Hedyn ja Spencerin taikuri-isoisä vangitaan lumipalloon, he lähtevät yhdessä serkkujen ja ystäviensä kanssa päätähuimaavalle matkalle vapauttaakseen hänet. Lumottu puu – kaiken taikuuden lähde – voisi olla avuksi, mutta löytääkseen puun lasten on selvittävä haamuja ja hirviöitä täynnä olevista Pariisin katakombeista. Rohkea sisaruspari on kuitenkin valmis tekemään kaikkensa, jotta isoisä pelastuisi.

Lumottu puu on viimeinen osa suositusta lapsille suunnatusta Taikuuden talo -seikkailukirjasarjasta, jonka päähenkilöinä ovat uskaliaat ja uteliaat sisarukset Hedy ja Spencer. Heidän seikkailuistaan on suunnitteilla myös televisiosarja. Kirjan on suomentanut Terhi Kuusisto.

Sarjan aiemmat osat ovat Taikuuden talo ja Taikurin kartta.

Taikuuden talo -sarjan kirjoista sanottua:

”Aika useassa kohdassa mietin huokaillen, että tehtäisiinpä tästä kirjasta elokuva!” – Karkkipurkki

”Näiden kirjojen juonet olivat hurjan vetäviä! Kirjoissa seikkailevat hahmot olivat kiinnostavia. Pidin kovasti siitä, miten normaali maailma ja taikamaailma kulkivat sulassa sovussa.” rinnakkain. – kolmenkonnankaravaani

Sarja

Taikuuden talo 3

ISBN

9789523643727

E-kirja

9789523643741

Äänikirja

9789523643734

Kl.

L84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

224

Julkaistu

Lokakuu 2023

Kirjailija

Mikki Lish

Mikki Lish on australialainen kirjailija, joka on kirjoittanut yhdessä Kelly Ngain kanssa jännittävän Taikuuden talo -lastenkirjasarjan. Kellyn lempihetkiä on herätä aamulla Yhdysvalloissa asuvan Mikkin yön aikana lähettämiin villeihin, uusiin ideoihin.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Mikki Lish

Taikurin kartta – Taikuuden talo 2

Taikuuden talo -sarjan jännittävä toinen osa.

Mikki Lish

Taikuuden talo

Taikuuden talo -sarjan taianomainen avausosa.