Ajankohtaista

Tsekkaa täältä Aula & Co:n viimeisimmät kuulumiset!

Tove Alsterdalille parhaan pohjoismaisen rikosromaanin Lasiavain-palkinto

Tiedotteet - 10.8.2021

Ruotsalaisdekkaristi Tove Alsterdal on saanut parhaalle pohjoismaiselle rikosromaanille myönnettävän Lasiavain-palkinnon romaanistaan Juurakko. Aula & Co julkaisee palkitun romaanin suomeksi syyskuussa. Tove Alsterdal myös vierailee Helsingin Dekkarifestivaaleilla syyskuussa.

Aulan blogi: Kaunokirjat vievät lukijan toisiin maailmoihin

Blogi - 23.9.2021

Etsitkö hyvää kaunokirjaa lukulistallesi? Lue tästä blogista Aulan kaunokirjojen valikoimasta!

Booker-finalisti, elämää suurempi lukuromaani, tietokirja aikamme nerosta – Aulan syksyn 2021 kirjauutuudet

Ajankohtaista - 2.9.2021

Aula & Co:n kirjakatalogi esittelee syksyn 2021 kirjauutuudet.

Aulan kirjailijoiden virtuaaliset julkkarit 4.9. – tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista - 1.9.2021

Aulan syksyn kirjailijat kertovat kirjoista virtuaalisessa kirjanjulkaisutapahtumassa 4.9. klo 14. Mukana Fernanda Melchor (Meksiko, Hurrikaanien aika), Ari Turunen (Tuoksujen atlas), Tuire Malmstedt (Lasitarha), Jenna Kostet (Margaretan synti), A. M. Frost (Vakoojan jäljet), Markku Aalto (Kaikki päivät maailman loppuun asti) ja Lasse Nousiainen (Rakkauden lähettiläs). Nousiainen ja Turunen ovat valmistaneet tervehdyksen, muut ovat livenä paikalla. Tilaisuus alkaa 4.9. Klo 14, ja kesto on noin tunti. Lopussa paikalla oleville kirjailijoille on mahdollista tehdä kysymyksiä.

Aulan blogi: Dekkari, trilleri ja mysteeri – tarinat rikoksista vetävät lukijoita puoleensa

Blogi - 25.8.2021

Dekkareita voi toki lukea mihin vuodenaikaan tahansa, mutta etenkin syysiltojen pimentyessä on ihanaa käpertyä sohvannurkkaan hyvän jännärin kera. Lue tästä blogista lisää siitä, mitä jännitysromaanit oikeastaan ovat ja mitä jännäreitä Aulan valikoimasta löytyy!

Aulan blogi: Syksyn kirjauutuudet – nyt luetaan ja kuunnellaan kaikessa rauhassa

Blogi - 20.8.2021

Alkusyksyn pimenevät illat tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiselle, kotoisalle ajanvietteelle ja uuden oppimiselle. Kiehtovat kirjauutuudet vievät mukanaan sekä perinteisessä muodossa että äänikirjoina.

Maailma kylässä -festivaalin pääpuhuja on Aulan kirjailija Andri Snær Magnason

Uutiset - 17.5.2021

Islantilainen kirjailija Andri Snaer Magnason on on ehdolla Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkintoehdokkaaksi teoksellaan Ajasta ja vedestä.

Miksi holokaustikirjat ovat niin suosittuja, hittikirjailija Heather Morris?

Blogi - 30.3.2021

Auschwitzin keskitysleirin tapahtumien varjo ulottuu nykypäivään yhä, vaikka toisesta maailmansodasta on kulunut jo yli 70 vuotta. Parhaillaan eletään uutta holokaustikirjallisuuden tulemista, joka alkoi australialaisen Heather Morrisin kirjasta Auschwitzin tatuoija. Uusista, tätä aihetta käsittelevistä kirjoista erottuu toivon sävyjä.

Holokaustiselviytyjä Eddie Jaku: Tehtäväni on jakaa iloa

Blogi - 15.3.2021

Maatessaan Auschwitzissa lankkupedillä kymmenen muun vangin kanssa saksalainen Eddie Jaku ei uskonut selviävänsä edes tulevasta kylmästä yöstä. Hän päätti, että mikäli hän selviäisi, hän eläisi jokaisen päivän täysillä.

Aula & Co:n ehdotukset Helmet-lukuhaasteeseen

Uutiset - 8.1.2021

Aula & Co:n ehdotukset Helmet-lukuhaasteeseen. Lue ehdotukset!