Ajankohtaista

Tsekkaa täältä Aula & Co:n viimeisimmät kuulumiset!

Storytel ostaa suomalaisen Aula & Co -kustantamon

Tiedotteet - 23.6.2021

Storytel AB:n tytäryhtiö Storytel Books AB ostaa sadan prosentin osuuden suomalaiskustantamo Aula & Co:sta. Kaupan myötä Storytel vahvistaa asemaansa jakelijana, tuottajana ja kustantajana Suomen markkinoilla. Vuonna 2019 Storytel osti Gummeruksen, Suomen kolmanneksi suurimman kustantamon.

Maailma kylässä -festivaalin pääpuhuja on Aulan kirjailija Andri Snær Magnason

Uutiset - 17.5.2021

Islantilainen kirjailija Andri Snaer Magnason on on ehdolla Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkintoehdokkaaksi teoksellaan Ajasta ja vedestä.

Miksi holokaustikirjat ovat niin suosittuja, hittikirjailija Heather Morris?

Blogi - 30.3.2021

Auschwitzin keskitysleirin tapahtumien varjo ulottuu nykypäivään yhä, vaikka toisesta maailmansodasta on kulunut jo yli 70 vuotta. Parhaillaan eletään uutta holokaustikirjallisuuden tulemista, joka alkoi australialaisen Heather Morrisin kirjasta Auschwitzin tatuoija. Uusista, tätä aihetta käsittelevistä kirjoista erottuu toivon sävyjä.

Holokaustiselviytyjä Eddie Jaku: Tehtäväni on jakaa iloa

Blogi - 15.3.2021

Maatessaan Auschwitzissa lankkupedillä kymmenen muun vangin kanssa saksalainen Eddie Jaku ei uskonut selviävänsä edes tulevasta kylmästä yöstä. Hän päätti, että mikäli hän selviäisi, hän eläisi jokaisen päivän täysillä.

Aula & Co:n ehdotukset Helmet-lukuhaasteeseen

Uutiset - 8.1.2021

Aula & Co:n ehdotukset Helmet-lukuhaasteeseen. Lue ehdotukset!

Sinustako kirjailija? Katso tästä vinkkejä käsikirjoituksen lähettämiseen!

Uutiset - 8.1.2021

Lähesty, kun käsikirjoituksesi on mielestäsi valmis. Kirjaideoita emme valitettavasti ehdi kommentoimaan.

Tutkittua tietoa nuorena pysymisestä, “uusi Elena Ferrante”, holokaustiselviytyjän toivokirja ja muut Aulan kirjauutuudet

Uutiset - 5.1.2021

Aula & Co:n kirjakatalogi esittelee kaikki kevään 2021 kirjauutuudet. Katalogi on luettavissa myös PDF-muodossa sekä Issuu-muodossa.

Aulan blogi: Mietitkö minkä kirjan ostaisit lahjaksi? – Vuoden unohtumattomimmat joulukirjat

Blogi - 13.11.2020

Jos aikoo tänä vuonna painottaa lahjaostoksensa verkkokauppoihin, kannattaa olla tavallista aikaisemmin liikkeellä. Tässäpä siis aulalaisten suosituksia siitä, mitä pukin konttiin kannattaa hankkia – parhaat joulukirjat joka lähtöön!

Aulan blogi: Uutuuskirjat 2020 – tuoreita lukuelämyksiä

Blogi - 18.10.2020

Vuoden 2020 aikana Aula & Co:lta ilmestyy enemmän kirjoja kuin koskaan aiemmin. Kirjavuoden kokonaisesaldoksi tulee kolmekymmentä kirjaa. Se on kolmasosan kasvu verrattuna vuoteen 2019. Kuten aina Aulan uutuuskirjat ovat nytkin peräisin eri puolilta maailmaa.

Helsingin kirjamessuvieraat: Heather Morris, Tommy Orange ja Åsa Wikforss

Uutiset - 15.10.2020

Aula & Co tuo Helsingin virtuaalisille kirjamessuille (22. - 25.10.2020) peräti kolme ulkomaista tähteä. He ovat kaikkia arvostettuja, palkittuja ja kiitettyjä kirjoittajia. Haastattelut ovat livehaastatteluja, eivät äänitettyjä.