Ajankohtaista

Tsekkaa täältä Aula & Co:n viimeisimmät kuulumiset!

Aulan kesän ja syksyn uutuudet 2024

Ajankohtaista - 7.5.2024

Tässä Aula & Co:n kesän ja syksyn 2024 kirjojen esittelyt. Tässä listauksessa on ensin kesän kirjat ja perässä syksyn julkaisut.Voit lukea luetteloa Issuu-muodossa täältä! Kesä 2024 Kaunokirjallisuus Jevhenija Kuznjetsovan uutuus Tikapuut on lämminhenkinen kertomus ukrainalaisista perhesiteistä ja siitä, miten elämän on sodasta huolimatta jatkuttava. Kuznjetsovan edellinen romaani Kysykää Mialta oli EU:n kirjallisuuspalkintoehdokas. Kuznjetsova on tulossa […]

Omakohtaisen perhetragediaromaanin kirjoittanut Kevin Chen Helsinki Litissä 25.5. ja Akateemisessa kirjakaupassa 24.5.

Ajankohtaista - 18.5.2024

Taiwanilainen kirjailija Kevin Chen saapuu kymmenettä vuottaan juhlivaan kirjallisuustapahtuma Helsinki Litiin ensi viikolla. Hänen romaaninsa Aavekaupunki perustuu osittain hänen omakohtaisiin kokemuksiin. Se on koskettava kertomus särkyneistä perhesuhteista, perinteisten normien kahleista ja oman identiteetin etsinnästä ympäröivän yhteisön puristuksessa. T’ien-hungia ennen syntyy viisi tyttöä, ja perinteisten arvojen nimeen vannova perhe odottaa paljon. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei hänestä […]

Aulan blogi: Tietokirjat laajentavat näkemystämme maailmasta

Blogi - 10.5.2024

Tietokirjat ovat erinomainen keino kartuttaa tietoa eri aiheista ja laajentaa omaa maailmankuvaa. Jokainen lukija voi varmasti löytää tietokirjan itseään kiinnostavasta aiheesta; oli se sitten biologia, yhteiskunta tai vaikkapa jokin tietty harrastus. Lue tästä blogista lisää Aulan tietokirjavalikoimasta!

Aulan blogi: Spekulatiivinen fiktio tarjoaa huikeita visioita

Ajankohtaista - 8.5.2024

Spekulatiivinen fiktio on kattokäsite, jonka alle mahtuu niin fantasia-, tieteis- kuin kauhukirjallisuuskin. Kuvitteelliset maailmat ja usein yliluonnollisia elementtejä sisältävä kirjallisuus tarjoavat parhaimmillaan huikeita näkymiä menneeseen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.

Aulan blogi: Kaunokirjojen avulla voi elää monta elämää

Blogi - 8.5.2024

Mitä lukisin seuraavaksi? Hyvä kaunokirja on aina erinomainen valinta. Lue oheinen blogi Aulan kaunokirjojen valikoimasta!

Aulan blogi: Hyvä lastenkirja viihdyttää nuoria ja aikuisia

Blogi - 8.5.2024

Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa, tavataan sanoa. Lastenkirjat eivät nimestään huolimatta ole suunnattu vain lapsille vaan niiden sanomasta ja oivalluksista voivat nauttia vanhemmatkin lukijat.

Aulan blogi: Elämäkerta on suosittu kirjallisuuslaji

Blogi - 8.5.2024

Elämäkerta on aina yksi tulkinta kohteensa elämästä. Siksi voikin olla kiinnostavaa lukea useita elämäkertoja samasta henkilöstä. Niiden avulla saattaa päästä näkemään erilaisia puolia saman henkilön elämästä.

Aulan blogi: Rikos kiinnostaa vuodesta toiseen

Ajankohtaista - 8.5.2024

Mikään ei sovi paremmin pimeisiin iltoihin kuin kunnon jännäri. Dekkari, trilleri ja mysteeri ovat olleet suosittuja kirjallisuuden alalajeja jo vuosikymmeniä.

Anna äidille lahjaksi kirja – Äitienpäivän kirjalahjat

Ajankohtaista - 3.5.2024

Mitä antaisit lahjaksi äidille? Saammeko ehdottaa: kirja. Lukeva äiti rakastaa lämmöllä valittua kirjalahjaa. Äitienpäivän lahjaideoita löydät täältä! Katso parhaat äitienpäivälahjat 2024 - helppo lahja äidille. Parhaat äitienpäivälahjat ja äitienpäivälahjavinkit löydät täältä.

Aulan ystävämyynti – kirjat -30%

Ajankohtaista - 26.4.2024

Aulan ystävämyynti on täällä! Kaikki* kirjat -30 % alekoodilla ”ystävä24”. Tarjous on voimassa 5.5. saakka, joten pidä kiirettä! https://aulakustannus.fi * Koskee kaikkia ilmestyneitä kirjoja paitsi Arvon kissa -kirjaa ja kirjapaketteja. #kirjat #ale #ystävämyynti