Ajankohtaista

Tsekkaa täältä Aula & Co:n viimeisimmät kuulumiset!

Tähtitieteen naisia, synkkää nuortenfantasiaa, kolmen sisaren tarina Auschwitzista: Aulan kevään 2022 uutuuskirjat

Ajankohtaista - 10.11.2021

Aulan kevään 2022 kirjat tarjoaa laajan kattauksen kansainvälistä ja kotimaista kirjallisuutta. Kevään kirjojen joukossa on muun muassa hartaasti odotettu Heather Morrisin Auschwitziin sijoittuvan trilogian päätösosa, Niklas Ahnbergin synkän nuortenfantasiasarjan avausosa sekä Viola Ardonen kansainvälisen menestyksen saavuttanut romaani Italian sotalapsista.

Kolme sisarta, menestyskirja Auschwitzin tatuoijan jatko-osa, ilmestynyt suomeksi

Ajankohtaista - 20.1.2022

Heather Morrisin maailmanlaajuiset hittikirjat Auschwitzin tatuoija ja Cilkan tarina ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta ja Suomessakin yli 200 000 kappaletta. Holokaustin muistopäivänä 27.1. julkaistava trilogian päätösosa Kolme sisarta kertoo teini-ikäisten Cibin, Magdan ja Livian tarinan Auschwitzin-Birkenaun keskitysleirillä ja kuolemanmarssilla. Cibi seurasi 15-vuotiaana leirille lähetettyä Liviaa vapaaehtoisesti, ja myöhemmin myös Magda vangittiin. Kohdatessaan jälleen keskitysleirillä he vannoivat toisilleen selviävänsä painajaisesta hengissä.

Björn Natthiko Lindeblad on kuollut

Ajankohtaista - 18.1.2022

Entinen ekonomisti, metsämunkki ja suosittu luennoitsija inspiroi satojatuhansia lukijoita elämästään kertovalla kirjalla Saatan olla väärässä ja muita oivalluksia elämästä. Parantumatonta ALS-tautia sairastanut Lindeblad (1961-2022) valitsi kuolinpäivänsä kertomatta siitä etukäteen.

Aula & Co:n ehdotukset Helmet-lukuhaasteeseen

Ajankohtaista - 6.1.2022

Katso täältä aulalaisten kirjavinkit Helmet-lukuhaasteeseen 2022!

Aulan ystävämyynnissä kirjat -40 %

Ajankohtaista - 13.12.2021

Saat kaikki kirjat 40 prosentin alella koodilla JOULU koko ystävämyynnin ajan verkkokaupastamme! Koodi on voimassa 16.12. klo 23:59 saakka.

Aulan blogi: Kirjalahja naiselle – äidille, vaimolle, tyttöystävälle, mummolle

Blogi - 13.12.2021

Onko kirjalahjat elämäsi naisille vielä hankkimatta? Katso tästä postauksesta vinkkimme lahjakirjoista, oli kyseessä sitten äiti, vaimo, tyttöystävä tai vaikkapa mummo!

Aulan blogi: Paras lahjakirja lapselle ja nuorelle

Blogi - 1.12.2021

Juuri oikean joululahjakirjan valitseminen lapselle tai nuorelle voi olla hankalaa. Kokosimme vinkkimme lahjakirjoista nuoremmille lukijoille!

Aulan blogi: Näitä kirjoja suosittelemme joululahjaksi

Blogi - 26.11.2021

Jos aikoo tänä vuonna painottaa lahjaostoksensa verkkokauppoihin, kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Tässäpä siis aulalaisten suosituksia siitä, mitä pukin konttiin kannattaa hankkia – parhaat joulukirjat joka lähtöön!

Opettele etäisyyttä kokemuksiisi mindfulnessin avulla – joogatutkija neuvoo

Blogi - 26.11.2021

Mindfulness eli tietoisuustaidot ja -harjoittelu on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Kiireisen arjen keskellä ihmiset hakeutuvat yhä enemmän joogan, meditaation ja tietoisuusharjoitusten äärelle.

Joulukirja Poika nimeltä Joulu nähdään elokuvana marraskuussa 2021

Blogi - 12.11.2021

Matt Haigin kirjasta Poika nimeltä Joulu julkaistaan elokuva, joka on katsottavissa Netflix-suoratoistopalvelussa 24.11.2021.