Mikki Lish

Taikuuden talo

24,90

Kuvaus

Tiedot

Sisukkaiden sisarusten taianomainen seikkailu

”Taskulamppu kädessään Hedy kumartui katsomaan lähempää. Valokuvakehys oli paksussa pölyssä, mutta Hedy erotti kuvassa Johnin, Rosen ja pienen lapsen – äitinsä, arveli Hedy. Juhlahatut päässään he puhalsivat kynttilöitä syntymäpäiväkakusta. Hedyn katsellessa kuvaa, sanat ilmestyivat pölyyn kuin näkymättömän sormen kirjoittamana: ’Etsi minut.’”

Hedy ja Spencer lähetetään jouluksi isoisänsä hoiviin taloon, joka on pullollaan taikaesineitä, joihin ei missään nimessä saa koskea. Pölyisiin kehyksiin alkaa ilmestyä viestejä, jotka johdattavat lapset kadonneen isoäitinsä kohtalon jäljille. Mitä heidän taikuri-isoisänsä salaa heiltä? Apunaan täytetty (puhuva) hirvenpää, (myöskin puhuva) karhuntalja ja joukko (sillä hetkellä) ruumiistaan irtaantuneita henkiä, ja vastassaan hirveät gargoilit ja pahantahtoiset korpit, Hedy ja Spencer lähtevät selvittämään totuutta. Taikuuden talo aloittaa varhaisnuorille suunnatun seikkailukirjasarjan, jonka päähenkilöinä ovat uskaliaat ja uteliaat sisarukset Hedy ja Spencer. Heidän seikkailuistaan on suunnitteilla myös televisiosarja. Kirjan on suomentanut Terhi Kuusisto.

Taikuuden talo aloittaa jännittävän lastenkirjasarjan. Sarjan toinen osa on nimeltään Taikurin kartta ja kolmas osa Lumottu puu.

Taikuuden talo -sarjasta sanottua:

Tiedättekö mikä on ihan parasta? Taikuuden talo on kirjasarjan ensimmäinen osa, joten luvassa on jatkoakin. – KaksPlus

”Aika useassa kohdassa mietin huokaillen, että tehtäisiinpä tästä kirjasta elokuva!” – Karkkipurkki

”Näiden kirjojen juonet olivat hurjan vetäviä! Kirjoissa seikkailevat hahmot olivat kiinnostavia. Pidin kovasti siitä, miten normaali maailma ja taikamaailma kulkivat sulassa sovussa.” rinnakkain. – kolmenkonnankaravaani

ISBN

9789523640573

E-kirja

9789523641082

Äänikirja

9789523640917

Kl.

N84.2

Alkuteos

The House on Hoarder Hill

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Sivut

266

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Elokuu 2020

Arvostelut

"Mikki Lish ja Kelly Ngai ovat luoneet salaperäisen tarinan, jossa maagisuus poreilee jokaisella sivulla. Taikuuden talo on aidosti ennalta-arvaamaton ja se ilahduttaa lukijaa."

Maaseudun tulevaisuus

Kirjailija

Mikki Lish

Mikki Lish on australialainen kirjailija, joka on kirjoittanut yhdessä Kelly Ngain kanssa jännittävän Taikuuden talo -lastenkirjasarjan. Kellyn lempihetkiä on herätä aamulla Yhdysvalloissa asuvan Mikkin yön aikana lähettämiin villeihin, uusiin ideoihin.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Mikki Lish

Lumottu puu

Taikuuden talo -trilogian kolmas osa.

Mikki Lish

Taikurin kartta – Taikuuden talo 2

Taikuuden talo -sarjan jännittävä toinen osa.