Useampi kirjoittaja

Taikuuden talo

24,90

Kuvaus

Tiedot

Sisukkaiden sisarusten taianomainen seikkailu

”Taskulamppu kädessään Hedy kumartui katsomaan lähempää. Valokuvakehys oli paksussa pölyssä, mutta Hedy erotti kuvassa Johnin, Rosen ja pienen lapsen – äitinsä, arveli Hedy. Juhlahatut päässään he puhalsivat kynttilöitä syntymäpäiväkakusta. Hedyn katsellessa kuvaa, sanat ilmestyivat pölyyn kuin näkymättömän sormen kirjoittamana: ’Etsi minut.’”

Hedy ja Spencer lähetetään jouluksi isoisänsä hoiviin taloon, joka on pullollaan taikaesineitä, joihin ei missään nimessä saa koskea. Pölyisiin kehyksiin alkaa ilmestyä viestejä, jotka johdattavat lapset kadonneen isoäitinsä kohtalon jäljille. Mitä heidän taikuri-isoisänsä salaa heiltä? Apunaan täytetty (puhuva) hirvenpää, (myöskin puhuva) karhuntalja ja joukko (sillä hetkellä) ruumiistaan irtaantuneita henkiä, ja vastassaan hirveät gargoilit ja pahantahtoiset korpit, Hedy ja Spencer lähtevät selvittämään totuutta. Taikuuden talo aloittaa varhaisnuorille suunnatun seikkailukirjasarjan, jonka päähenkilöinä ovat uskaliaat ja uteliaat sisarukset Hedy ja Spencer. Heidän seikkailuistaan on suunnitteilla myös televisiosarja.

ISBN

9789523640573

E-kirja

9789523641082

Äänikirja

9789523640917

Kl.

N84.2

Alkuteos

The House on Hoarder Hill

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Sivut

266

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Elokuu 2020

Arvostelut

"Mikki Lish ja Kelly Ngai ovat luoneet salaperäisen tarinan, jossa maagisuus poreilee jokaisella sivulla. Taikuuden talo on aidosti ennalta-arvaamaton ja se ilahduttaa lukijaa."

Maaseudun tulevaisuus