Matt Haig

Eevin eläinmaailma

24,90

Kuvaus

Tiedot

Huima seikkailukertomus kaikille eläinten ystäville

11-vuotiaalla Eevillä on erityinen taito: hän pystyy puhumaan eläinten kanssa. Eevin isä kuitenkin vannottaa Eeviä olemaan käyttämättä taitoaan, koska se on erittäin vaarallista. Isä ei suostu kertomaan miksi, mutta Eevi arvelee, että se liittyy jotenkin hänen äitiinsä, joka on kuollut vuosia aiemmin. Eevi yrittää parhaansa mukaan pitää lupauksen isälle, mutta kun paikallisessa eläintarhassa tapahtuu onnettomuus, Eevin täytyy pettää isän luottamus ja asettaa itsensä ja monta muuta hirvittävään vaaraan. Ajan käydessä vähiin Eevin pitää saada eläimet apuun – ja viimeinkin olla rohkeasti oma itsensä.

Eevin eläinmaailma on vauhdikas ja jännittävä lastenkirja, joka kertoo eläimistä ja suhteestamme luontoon, koulumaailmasta ja siitä, kuinka olla oma itsensä.

ISBN

9789523640580

E-kirja

9789523641419

Äänikirja

9789523641495

Alkuteos

Evie and the Animals

Alkuteoksen kieli

Englanti

Kl.

L84.2

Suomentanut

Sarianna Silvonen

Sivut

260

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Helmikuu 2021

Arvostelut

"Kertomus 11-vuotiaasta eläinten kieltä puhuvasta tytöstä on hauska mutta ei teennäinen. Luonnollisesti lähestytään myös yksinäisyyden, kiusaamisen ja suvaitsevaisuuden teemoja."

Kodin Kuvalehti

Kirjailija

Matt Haig

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Haig on kirjailijana erittäin tuottelias ja monipuolinen. Hän kirjoittaa tietokirjoja ja sekä lapsille että aikuisille suunnattuja romaaneja. Haig on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 40 kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Annie Lyons

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

Koskettava feelgood­romaani ystävyydestä, elämästä ja sen lähestyvästä lopusta

Monica Heisey

No siis tosi hyvää

Riipaiseva esikoisromaani eronneen naisen mutkaisesta matkasta kohti uutta onnea.