Neil Patrick Harris

Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja

21,90

Kuvaus

Tiedot

Lumoava ja mukaansatempaava tarina taikuudesta, taikatempuista ja ystävyydestä

Taikajengi ja viekas vatsastapuhuja on vauhdikas jatko-osa taikurilapsista kertovalle Taikajengi-sarjalle. Tällä kertaa kovaan pyöritykseen joutuu taikajengin levitaatiomestari Theo, kun Ihmelähteiden kaupunkiin muuttaa tyttö nimeltä Emily. Emily ja Theo ymmärtävät toisiaan poikkeuksellisen hyvin, varsinkin musiikin, taikomisen ja perheen välillä tasapainottelemisen suhteen.

Pian Emilyn jälkeen kaupunkiin saapuu kuuluisa vatsastapuhuja mukanaan nukke, joka saa taikajengiläisten selkäpiit karmimaan. Mitä vatsastapuhujalla mahtaa olla mielessään? Taikajengiä vetävät erilleen Theon ja Emilyn ystävyyden aiheuttamat jännitteet, ja kaiken keskellä myös heidän mentorinsa ja Leilan kasvatti-isä herra Vernon joutuu lähtemään kaupungista. Saako taikajengi kaikesta huolimatta estettyä ajoissa vatsastapuhujan aikeet? Jotta he voivat onnistua, Theon on päätettävä, kenelle on uskollinen.

Huippusuositun Taikajengi-sarjan kirjoissa yhdistyvät jännittävät seikkailut ja hauskat taikatemppuohjeet aloitteleville taikureille. Lisäksi jokaiseen kirjaan on piilotettu salaisia viestejä. Sarjan aiemmat osat ovat nimeltään Taikajengi ja Taikajengi ja suuri ennustaja.

ISBN

9789523640719

Kl.

L84.2

Alkuteos

The Minor Third (Magic Misfits 3)

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Sivut

340

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Syyskuu 2020

Kirjailija

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris on palkittu näyttelijä, tuottaja, ohjaaja, juontaja, kirjailija – ja taikuri.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia