Martin Österdahl

Armoton todellisuus

8,9019,90

Kuvaus

Tiedot

On vuosi 1996 ja Venäjälle on tulossa vaalit. Nuori Pashie-niminen nainen katoaa työmatkalla Pietarissa. Samaan aikaan Ruotsin matkapuhelinverkkoon kohdistuu hyökkäys, joka saattaa jopa vaarantaa maan turvallisuuden. Pashien työtoveri ja poikaystävä, entinen rannikkovartija Max Anger matkustaa Pietariin etsimään häntä. Etsintöjen edetessä Max törmää merkkeihin siitä, että Pashie oli ehkä löytänyt tietoja salaisesta järjestöstä, joka pyrkii palauttamaan Venäjälle rautaisen kurin ja valmistelee hyökkäystä länteen. Onko se syy Pashien katoamiseen?

Käy myös ilmi, että katoaminen liittyy jotenkin Maxin omaan menneisyyteen. Selviääkö hänelle vihdoin, miten hänen isänsä päätyi kasvattilapseksi pienelle saarelle Tukholman edustalla keväällä 1944? Oliko isä oikeassa aavistellessaan, että sillä oli jokin yhteys siihen, että venäläiset olivat pommittaneet Tukholmaa aiemmin sinä vuonna? Menneisyys ja nykyisyys lomittuvat arvaamattomalla tavalla.

Pelastaakseen rakastamansa naisen ja torjuakseen Ruotsiin kohdistuvan uhkan, Max Angerin on arvioitava uudelleen kaikki, mitä hän itsestään tietää.

ISBN

978-952-7190-51-7

Kl.

84.2

Alkuteos

Be inte om nåd

Suomentanut

Aki Räsänen

Sivut

495

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Huhtikuu 2017

Kirjailija

Martin Österdahl

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Martin Österdahl

Uudenvuodenjuhlat

Klaustrofobinen suljetun tilan mysteeri uudenvuodenillallisesta.