Mai Jia

Pimeä voima

21,90

Kuvaus

Tiedot

”Kryptoanalyysia pidetään yksinäisenä ja julmana tehtävänä, joka vaatii älyn, kokemuksen ja suunnattomien lahjojen lisäksi satumaista tuuria. Sellaista tuuria ei voi etsimällä löytää, sillä sitä tarjoilee vain kohtalo. Jos sitä haluaa, pitää olla valmis odottamaan kärsivällisesti, odottamaan kunnes sydän palaa poroksi, odottamaan kunnes valtameret kuivuvat ja kivet mätänevät, ja sitten odottamaan vielä lisää.”

Salaliittojen, nerojen, vallankumouksellisten ja hirvittävien moraalisten valintojen maailmassa ihmiset uhraavat kaiken salaisuuksille – kunnes ne lopulta tuhoavat heidät.

Pimeä voima sukeltaa syvälle kiinalaisen tiedusteluyksikön synkkään ytimeen. Kirjan päähenkilöt ovat poikkeuksellisen kuulonsa vuoksi viestitiedustelijaksi värvätty sokea maalaismies, lahjakas mutta erikoinen nuori matemaatikko, unissaan viholliskoodeja murtava kryptoanalyysin veteraani sekä vietnamilaisen sotilaan ruumis.

ISBN

9789527190951

E-kirja

9789527269176

Kl.

84.2

Alkuteos

Ansuan

Alkuteoksen kieli

Kiina

Suomentanut

Rauno Sainio

Julkaistu

Heinäkuu 2018

Kirjailija

Mai Jia

MAI JIA (s. 1964) on Kiinan palkituimpia ja luetuimpia nykykirjailijoita, jonka teoksia on Kiinassa myyty miljoonia kappaleita. Vuosia Kiinan tiedustelupalvelussa työskennellyt Mai on kirjoittanut neljä romaania, joista on myös tehty tv- ja elokuvasovituksia.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia