Juha Hietanen

Huuhkajan siivet

27,90

Kuvaus

Tiedot

Suomen jalkapallomaajoukkueen saavuttama historiallinen EM-kisapaikka sytyttää suomalaisia

Ei ole sankareita ilman intohimoisia kannattajia.

Laura, Erik ja Marco kulkevat kohti Kööpenhaminaa ja lopputurnausta, kun jalkapallo vie jalat alta ja kirjoittaa tulevaisuuden uusiksi. Laura on korkeakoulutettu uranainen, jonka elämä muuttuu, kun lukupiiri alkaa kirjojen sijaan seurata jalkapalloa. Kalvakka avioliitto hajoaa ja Huuhkajien kisataipaleen seuraaminen tuo sekä uusia ystäviä että uuden rakkauden. Erik seuraa jalkapallon EM-kisojen karsintaa ja niihin valmistautumista työkseen. Yhä pinnallisemmaksi muuttuva klikkijournalismi alkaa kiusata häntä niin, että hän käyttää epäröimättä mahdollisuuden siirtyä katsomon puolelle. Elämässään ajelehtivan kolmekymppisen Marcon ainoa kiinnekohta on maajoukkueen kannatusyhdistyksen, Pohjoiskaarteen, toiminta, joka huolestuttaa hänen perhettään.

Huuhkajan siivet -romaanin matkassa suomalainen kisayleisö voi eläytyä kasvavaan kisajännitykseen entistä kokonaisvaltaisemmin. Se on tarkkaavainen ja nautittava kertomus urheilun herättämien tunteiden vaikutuksesta maailmassa, jossa korona järkyttää kaikkia todennäköisyyksiä.

Juha Hietanen on helsinkiläinen tv-kasvo, viestinnän ammattilainen, penkkiurheilija ja satojen kirjailijahaastattelujen tekijä. Häneltä on aiemmin julkaistu tietokirja Seikkailujuoksija (Readme.fi 2012).

ISBN

9789523640528

E-kirja

9789523640986

Äänikirja

9789523640825

Kl.

84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Kirjailija

Juha Hietanen

Juha Hietanen on helsinkiläinen tv-kasvo, viestinnän ammattilainen, penkkiurheilija ja satojen kirjailijahaastattelujen tekijä.

Lue lisää