Scott Carney

Kaikki mikä ei tapa – Karaise itsesi terveeksi

21,90

Kuvaus

Tiedot

Miten neandertalilaiset selvisivät hengissä pakkasessa? Pystymmekö me samaan?

Kirjan keskiössä on hollantilainen Wim Hof, joka on kehittänyt hengitystä ja meditaatiota hyödyntävän tekniikan nimeltä Wim Hof -metodi. Menetelmä saa kehon tuottamaan ruskeaa rasvaa (lämpöä ja energiaa) ja sen avulla on mahdollista alentaa verenpainetta ja parantaa verenkiertoa ja sydämen toimintaa sekä lisätä toimintakykyä kylmässä. Hof vetää kursseja, joilla lupaa opettaa taidon yhdessä viikossa.

Amerikkalainen Scott Carney on toimittaja ja antropologi, joka on erikoistunut paljastamaan New Age -huijareita. Hän kuuli Wim Hofista ja päätti osallistua kurssille paljastaakseen uuden huijauksen. Kahden viikon kurssin jälkeen hän kiipesi Hofin kanssa lumihuippuiselle vuorelle Puolassa vain shortseihin ja lenkkareihin pukeutuneena. Vielä myöhemmin he toistivat suorituksen Afrikassa ja kiipesivät Kilimanjarolle samoissa varusteissa. Carney käänsi kelkkansa Hofin suhteen ja karaisee nyt säännöllisesti itseään. Kirja kertoo, mitä Hof opettaa lämmöntuotannosta, mitä Carney oivalsi ja miten lukija voi itse saavuttaa saman.

ISBN

9789523640269

E-kirja

9789523640405

Äänikirja

9789523640504

Kl.

59.3, 79.1

Alkuteos

What Doesn’t Kill Us

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Teija Hartikainen

Sivut

320

Tyyppi

Nidottu

Julkaistu

Helmikuu 2020

Kirjailija

Scott Carney

Amerikkalainen Scott Carney (s. 1978) on toimittaja ja antropologi, joka on erikoistunut paljastamaan New Age -huijareita.

Lue lisää