Vehka Kurjenmiekka

Kellopelisydän

29,90

Kuvaus

Tiedot

Synkän fantasiatrilogian pinnan alla sykkii lämmin sydän

”Herään kellopelisydämen tikitykseen rinnassani. Sen tasainen rytmi kaikuu kylkiluita vasten ja saa minut ajattelemaan oikeaa sydäntäni: sitä sydäntä, joka on jo varmaankin heitetty pois. En koskaan kysynyt Tiimalta, mitä sille tapahtuisi leikkauksen jälkeen. Ehkä on parempi, etten tiedä.”

Kellopelisydän kertoo salamurhaajista, joiden sydämen paikalla tikittää armottomasti aikaa mittaava kellokoneisto. Jos henkilö ei murhaa vähintään yhtä henkilöä vuoden aikana, mekaaninen sydän pysähtyy.

Samaan aikaan Karunkan Akatemiassa kudotaan harhoja ja kätketään totuuksia. Kaiken taustalla kuiskii meri, joka ei paljasta salaisuuksiaan, ja verkkaan vaihtuvat vuodenajat, joiden kielen voi oppia vain pysymällä vaiti.

Miten mahdoton muuttuu mahdolliseksi? Voiko väkivaltaan ja epäoikeudenmukaisuuteen vastata lempeydellä? Kellopelisydän on romaani muistamisesta, menneisyydestä sekä toivosta, joka sitoo ihmiset toisiinsa.

Sarja

Merenkehrä 1

ISBN

9789523644137

E-kirja

9789523644151

Äänikirja

9789523644168

Kl.

84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

333

Julkaistu

Syyskuu 2023

Kirjailija

Vehka Kurjenmiekka

Vehka Kurjenmiekka on vuonna 1990 syntynyt helsinkiläinen kirjailija ja roolipelisuunnittelija. Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisen korkeakoulun kirjoittajakoulussa. Kurjenmiekka rakastaa kirjastojen varastoja, hapanjuurileivontaa, merta, syksyä ja sitä, kun löytää tismalleen oikean sanan.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Vehka Kurjenmiekka

Talventaitto

Kellopelisydämen jatko-osassa lukija pääsee syventymään kesänkaatajan ja talventaittajan menneisyyteen.