Markku Aalto

Muistoa kunnioittaen

24,90

Kuvaus

Tiedot

“En ollut koskaan varsinaisesti ajatellut Niemistä ihmisenä ennen kuin hänet löydettiin tiedottomana toimiston vessasta.”

Henkilöstöjohtaja Niemisen äkillinen kuolema työpaikalla syöksee keski-ikäisen konttorirotta Jeremiaan syvään henkilökohtaiseen kriisiin. Jos Niemisen kaltaisen vahvan, itsevarman ja valovoimaisen menestyjänkin onni voi pyyhkiytyä pois noin vain, mitä toivoa on harmaalla pikku puurtajalla, jolla ei ole tilillään riittäviä saavutuksia edes uskottavan elämänvalheen rakennusaineiksi?

Jeremias tempautuu säälimättömän itsetutkiskelun pyörteeseen ja ruoskii samalla armotta myös lähimmäisiään, jotka hänen silmissään näyttävät yhtä ontoilta ja merkityksettömiltä kuin hän itsekin: idiootteja, epäkelpoja, moraalittomia paskiaisia, joiden pelkkä olemassaolo on anteeksiantamaton loukkaus maailmankaikkeutta kohtaan. Yllättävä toivo jonkinlaisesta rauhansopimuksesta elämän kanssa alkaa kuitenkin siintää Niemisen lesken, nuoren, kauniin ja kovia kokeneen Janeten hahmossa, johon Jeremias tuntee outoa kohtalonyhteyttä. Olisiko menneet sittenkin mahdollista sovittaa? Vieläkö tulevaisuudella on Jeremiaalle jotakin annettavaa?

ISBN

9789523640337

E-kirja

9789523640450

Äänikirja

9789523640764

Kl.

84.2

Sivut

168

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Maaliskuu 2020

Kirjailija

Markku Aalto

Markku Aalto on helsinkiläinen kirjailija ja kustannuspäällikkö.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Saatat myös pitää...