Jenna Kostet

Linnunluisia

29,90

Kuvaus

Tiedot

Vain linnut tietävät saaren salaisuudet

Linnunluisia on Turun ulkosaaristoon sijoittuva tarina yhden perheen salaisuuksista ja rakkaudesta saaristoon, sen lintuihin ja kallioiseen maisemaan. Tarinan kertojina ovat juuri yliopistosta kandiksi valmistunut Mikael sekä hänen isänsä Jouko, jonka tarina punoutuu auki nykypäivästä kohti menneisyyttä, kohti hetkeä, josta kaikki sai alkunsa.

Mikael palaa vuosien jälkeen saareen. Hänelle selviää, että hänen vanhempansa ja sisarensa tietävät jotakin vuosia aikaisemmin sattuneesta kuolemantapauksesta. Mikael tutustuu onnettomuudessa hukkuneen naisen tyttäreen Matildaan, johon hän tuntee selittämätöntä yhteyttä. Isä-Jouko seuraa sivusta poikansa aikuistumista ja ystävystymistä Matildan kanssa pystymättä estämään menneisyyden salaisuuksien paljastumista. Kaiken taustalla huutavat lokit ja aallot lyövät karun saaren rantoihin. Saaressa ihminen on luonnon armoilla, eikä kukaan voi paeta sitä, minkä on taakseen jättänyt. Saari ei unohda.

ISBN

9789523640535

E-kirja

9789523640993

Äänikirja

9789523640832

Kl.

84.2

Sivut

357

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Elokuu 2020

Kirjailija

Jenna Kostet

Jenna Kostet on turkulainen kirjailija, joka on julkaissut niin romaaneja kuin tietokirjoja. Hän on opiskellut kansatiedettä ja folkloristiikkaa ja työskennellyt Turun linnassa. 

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Jenna Kostet

Punainen noita

Historiallisiin lähteisiin pohjautuva romaani parantajanaisesta, jota syytettiin noidaksi.

Jenna Kostet

Kuuden Katariinan jäljillä

Kiehtova matka menneisyyden naisten jalanjäljissä.