Matt Haig

Keskiyön kirjasto

Alkuperäinen hinta oli: 29,90€.Nykyinen hinta on: 14,95€.

Kuvaus

Tiedot

Mitä kadut? Tässä kirjastossa voit valita toisin

“Elämän ja kuoleman välissä on kirjasto”, nainen sanoi. “Kirjasto, jonka hyllyt jatkuvat loputtomiin. Jokainen kirja on mahdollisuus kokeilla jotakin toista elämää, joka olisi voinut sattua sinun kohdallesi. Nähdä, mitä olisi tapahtunut, jos olisit tehnyt jotain toisin… Olisitko tehnyt toisenlaisia valintoja ja jättänyt pois ne teot, joita nyt kadut?”

Nora on 34-vuotias eikä elämässä ole kehumista. Hän yksinäinen, sinkku ja saanut juuri potkut. Sitten hänen kissansa löytyy kuolleena kadulta, ja se tuntuu viimeiseltä pisaralta. Miksi hänen enää pitäisi elää? Sitten hän löytää kirjaston, joka sijaitsee elämän ja kuoleman välissä ja jossa voi kokeilla kaikkia niitä elämiä, jotka olisi voinut elää.

Keskiyön kirjastoon suurenmoisen koskettava kirja elämästä, kuolemasta ja siitä, mikä jää niiden väliin. Se kertoo toivosta, shakinpeluusta, katumuksen taltuttamisesta ja siitä, miten valita oikeat ihmiset ympärilleen.

“Mielenkiintoinen ja idea tässä kirjassa on hyvä.” – kirsikkasatuja IG

ISBN

9789523640740

E-kirja

9789523640931

Äänikirja

9789523640788

Kl.

84.2

Alkuteos

The Midnight Library

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Sarianna Silvonen

Julkaistu

14.10.2020

Sivut

300

Tyyppi

Sidottu

Arvostelut

"Se on oivaltava ja ajatuksia herättävä teos, mikä saa pohtimaan omia katumuksensa aiheita ja valintoja. Se todella haluaa avata ajatusmaailmaa siitä, että vaikka olisitkin valinnut toisin, et voi olettaa, että kaikki olisi silloin paremmin."

KMV-lehti

"Romaani tarjoaa mainion tarinan lisäksi oivat puitteet pohdiskella omia valintoja elämän varrella."

Seura

Kirjailija

Matt Haig

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Haig on kirjailijana erittäin tuottelias ja monipuolinen. Hän kirjoittaa tietokirjoja ja sekä lapsille että aikuisille suunnattuja romaaneja. Haig on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 40 kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Annie Lyons

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

Koskettava feelgood­romaani ystävyydestä, elämästä ja sen lähestyvästä lopusta

Monica Heisey

No siis tosi hyvää

Riipaiseva esikoisromaani eronneen naisen mutkaisesta matkasta kohti uutta onnea.