Matt Haig

Keskiyön kirjasto

29.90€

Varastossa

Kuvaus

Kirjan tiedot

Mitä kadut? Tässä kirjastossa voit valita toisin

“Elämän ja kuoleman välissä on kirjasto”, nainen sanoi. “Kirjasto, jonka hyllyt jatkuvat loputtomiin. Jokainen kirja on mahdollisuus kokeilla jotakin toista elämää, joka olisi voinut sattua sinun kohdallesi. Nähdä, mitä olisi tapahtunut, jos olisit tehnyt jotain toisin… Olisitko tehnyt toisenlaisia valintoja ja jättänyt pois ne teot, joita nyt kadut?”

Nora on 34-vuotias eikä elämässä ole kehumista. Hän yksinäinen, sinkku ja saanut juuri potkut. Sitten hänen kissansa löytyy kuolleena kadulta, ja se tuntuu viimeiseltä pisaralta. Miksi hänen enää pitäisi elää? Sitten hän löytää kirjaston, joka sijaitsee elämän ja kuoleman välissä ja jossa voi kokeilla kaikkia niitä elämiä, jotka olisi voinut elää.

Keskiyön kirjastoon suurenmoisen koskettava kirja elämästä, kuolemasta ja siitä, mikä jää niiden väliin. Se kertoo toivosta, shakinpeluusta, katumuksen taltuttamisesta ja siitä, miten valita oikeat ihmiset ympärilleen.

ISBN

9789523640740

E-kirja

9789523640931

Äänikirja

9789523640788

Kl.

84.2

Alkuteos

The Midnight Library

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Sarianna Silvonen

Julkaistu

14.10.2020

Sivut

300

Tyyppi

Sidottu

Arvostelut

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer sit amet tempus tellus, sed consequat lectus. Duis ullamcorper blandit quam. Vivamus elementum pretium sagittis. Quisque ac mauris iaculis, porttitor neque sed, facilisis lacus. Integer sit amet tempus tellus, sed consequat lectus. Duis ullamcorper blandit quam. Vivamus elementum pretium sagittis. Quisque ac mauris iaculis, porttitor neque sed, facilisis lacus."

Etunimi Sukunimi

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer sit amet tempus tellus, sed consequat lectus."

Etunimi Sukunimi

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer sit amet tempus tellus, sed consequat lectus. Duis ullamcorper blandit quam. Vivamus elementum pretium sagittis. Quisque ac mauris iaculis, porttitor neque sed, facilisis lacus."

Etunimi Sukunimi

Kirjailija

Matt Haig

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Haig on kirjailijana erittäin tuottelias ja monipuolinen. Hän kirjoittaa tietokirjoja ja sekä lapsille että aikuisille suunnattuja romaaneja. Haig on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 40 kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Aulan blogi

Lukuelämyksiä kirjojen ulkopuolelta

Blogistamme löytyy kaikkea kirjailijoidemme kuulumisista joululahjavinkkeihin asti. Ole myös tarkkana arvontojen suhteen – sinulla on mahdollisuus voittaa lukuisia paketteja.

Lue lisää