Benedict Wells

Yksinäisyyden jälkeen

Alkuperäinen hinta oli: 29,90€.Nykyinen hinta on: 14,95€.

Kuvaus

Tiedot

Nousevan kansainvälisen tähden koskettava romaani rakkaudesta, menettämisen tuskasta ja uusista mahdollisuuksista.

Jules Moreaun lapsuus päättyy hänen vanhempiensa äkilliseen kuolemaan. Hänet lähetetään sisarustensa Martyn ja Lizin kanssa sisäoppilaitokseen. Eloisa ja peloton Jules kääntyy sisäänpäin ja elää mieluummin muistoissaan, kunnes tapaa Alvan, joka tahollaan kamppailee oman surunsa kanssa.

Aikuistuttuaan sisarukset sinnittelevät edelleen selvitäkseen kohtaamastaan menetyksestä. Marty haluaa kontrolloida kaikkea, Liz hamuaa itselleen elämyksiä läkähdyksiin asti. Kaiken keskellä Jules kokee olevansa äärimmäisen yksin. Jaetusta tuskastaan huolimatta sisarukset saavuttavat yhteyden toisiinsa vain satunnaisesti, ja myös välit Alvaan ovat katkenneet. Julesin yksinäisyys alkaa helpottaa vasta, kun ystävyys Alvan kanssa viriää uudelleen. Suhteen syventymiselle on kuitenkin omat esteensä, jotka vaikuttavat ylitsepääsemättömiltä.

Yksinäisyyden jälkeen kuvaa kolmen sisaruksen sijoiltaan järkkyneitä elämiä hauraan, hitaasti kehittyvän rakkaustarinan rinnalla. Romaani välittää ainutlaatuisella herkkyydellä ja kirkkaalla, koskettavalla otteella sen mitä tarkoittaa oman elämänpolun löytäminen – ja kuinka sitä etsiessään voi säilyttää toivon rinnallakulkijan kohtaamisesta.

“Ihana kirja.” – hansenhaug IG

ISBN

9789523641334

E-kirja

9789523641372

Äänikirja

9789523641457

Kl.

84.2

Saksankielinen alkuteos

Vom Ende der Einsamkeit

Suomentanut

Raimo Salminen

Sivut

300

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

8.2.2021

Arvostelut

"Hyvällä tavalla vanhanaikaisessa tarinassa seurataan päähenkilö Julesin elämää ja siihen on aivan ihana uppoutua."

Me Naiset

"Yksinäisyyden jälkeen on viimeistä piirtoa myöten laaturomaani."

Helsingin Sanomat

"Melankolisessa romaanissa on viehättävän valoisa pohjavire ja kaunis kuulaus. Herkästi kuvatulle päähenkilölle toivoin koko ajan sydämestäni hyvää: yksinäisyyden poistumista, ymmärryksen ja rakkauden löytymistä."

Kodin Kuvalehti

"Tämä on niitä kirjoja, joiden loppumista suree jo etukäteen. Niin ihana se on. Se on viiltävä, surullinen ja lohdullinen tarina yksinäisyydestä ja rakkaudesta."

Kotiliesi

Kirjailija

Benedict Wells

Benedict Wells (s. 1984) on sveitsiläis-saksalainen menestyskirjailija.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Benedict Wells

Hard Land

Huumaava romaani ihmisistä aikuisuuden kynnyksellä.