Matt Haig

Kuinka aika pysäytetään

Alkuperäinen hinta oli: 21,90€.Nykyinen hinta on: 10,95€.

Kuvaus

Tiedot

”Matt Haig on hämmästyttävä!”
– Stephen Fry

”Haikeankaunis romaani perkaa ihmisyyden perimmäistä olemusta.”
– Helsingin Sanomat, Toni Jerrman

Tom Hazardilla on salaisuus. Hän näyttää tavalliselta 41-vuotiaalta mieheltä, mutta on harvinaisen tilansa vuoksi elänyt jo vuosisatoja. Tom on nähnyt Elisabetin aikaisen Englannin ja jazz-ajan Pariisin, maailmaa Etelämereltä New Yorkiin. Nyt hän janoaa tavallista elämää.

Selvitäkseen hengissä Tomin on jatkuvasti vaihdettava identiteettiään. Nyt hänellä on täydellinen ammatti: historianopettaja lontoolaisessa koulussa. Opettajana hän voi kertoa lapsille sodista ja noitavainoista kuin ei olisi ollut itse todistamassa niitä. Hän voi kesyttää historian, joka saavuttaa häntä kovaa tahtia. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että rakastua ei saa.

Kuinka aika pysäytetään on katkeransuloinen jännitystarina itsensä kadottamisesta ja löytämisestä, muutoksen vääjäämättömyydestä, virheistä joita ihmiset on tuomittu tekemään kerta toisensa jälkeen sekä siitä, miten pitkään pitää elää ennen kuin ymmärtää elämän tarkoituksen.

ISBN

9789527190982

E-kirja

9789527269152

Äänikirja

9789527269299

Kl.

84.2

Alkuteos

How To Stop Time

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Sarianna Silvonen

Julkaistu

Huhtikuu 2018

Arvostelut

"Teos tarjoaa ajatuksekkaan bestseller-aikamatkailutarinan. Se on kansainvälinen genrehybridi, jossa on populaarin jännitys-, tieteis-, fantasia- ja kauhukirjallisuuden elementtejä."

Hämeen Sanomat

"Matt Haigin kiehtova romaani Kuinka aika pysäytetään etenee kevyesti, mutta on sanomaltaan painava."

Gloria

"Taianomainen tarina soljuu eteenpäin mukaansatempaavasti. Pitkäikäisen päähenkilön kautta kirjailija pääsee myös kommentoimaan ihmiskunnan kehitystä ja historian syklisyyttä."

Helsingin Sanomat

Kirjailija

Matt Haig

Matt Haig on tämän hetken suosituimpia brittiläisiä kirjailijoita. Haig on kirjailijana erittäin tuottelias ja monipuolinen. Hän kirjoittaa tietokirjoja ja sekä lapsille että aikuisille suunnattuja romaaneja. Haig on saanut kirjoistaan lukuisia palkintoja ja niitä on käännetty yli 40 kielelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Annie Lyons

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

Koskettava feelgood­romaani ystävyydestä, elämästä ja sen lähestyvästä lopusta

Monica Heisey

No siis tosi hyvää

Riipaiseva esikoisromaani eronneen naisen mutkaisesta matkasta kohti uutta onnea.