A.M. Frost

Kohtalokas ystävä

29,90

Kuvaus

Tiedot

Agentti Helle Haaga ja majuri Peder Jang kotimaan kohtalonhetkien polttopisteessä

Kohtalokas ystävä sijoittuu välirauhan aikaan, jolloin muu Eurooppa soti ja koko Suomi pidätteli hengitystään epävarman tulevaisuuden edessä. Mannerheim määrää majuri Peder Jangin työtehtäviin Hampuriin, ja Valtiollisen poliisin agenttina työskentelevä Helle Haaga lähtee mukaan. Hänen miehensä kuoli lentoonnettomuudessa epäselvissä olosuhteissa juuri Hampurissa, ja peitetehtävä Jangin sihteerinä tarjoaa täydellisen tilaisuuden selvittää, mitä todella tapahtui.

Jang on iloinen, että saa rakastamansa Hellen rinnalleen, vaikka tämän tunteet majuria kohtaan eivät ole alkuunkaan lämpimät. Tilannetta ei helpota se, että Jangin seuraan hakeutuu jatkuvasti viehättävä nainen, joka käyttäytyy aivan liian tuttavallisesti häntä kohtaan. Miksei Jang muista häntä? Selviääkö totuus Helle Haagan miehen kuolemasta?

ISBN

9789523640542

E-kirja

9789523641006

Äänikirja

9789523640849

Kl.

84.2

Sivut

419

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Elokuu 2020

Arvostelut

"Tunnelma on maurisariolamainen tai suomifilmimäinen, henkilöiden nimiä myöten. Hupaisa lukukokemus tulvillaan ase- ja autotietoutta."

Viva

Kirjailija

A.M. Frost

Kirjailijanimen A. M. Frost takaa löytyvät savonlinnalaiset Anne ja Matti Hakkarainen. Viihteestä, toimintajännäreistä ja sotaromaaneista vaikutteita ammentava kirjailijakaksikko yhdistää rohkeasti faktaa ja fiktiota ja vie lukijan suoraan tapahtumien keskelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia