A.M. Frost

Vakoojan jäljet

29,90

Kuvaus

Tiedot

Menneisyys ja sota eivät päästä irti nuoresta perheestä

Everstiluutnantiksi edennyt Peder Jang, Mannerheimin avioton poika Kiinan vuosilta, ja Helle Haaga ovat onnellisesti naimisissa ja saaneet lapsen. Vain Suomen yllä häälyvä sodan uhka varjostaa heidän onneaan – kunnes Helle yllättäen katoaa. Helsinkiläisestä kerrostalosta löytyy ruumis, jolla on Hellen vihkisormus, mutta Peder ei suostu uskomaan, että Helle on kuollut. Sodan syttyminen kuitenkin estää häntä etsimästä vaimoaan. 

Kun Saksasta palaava neuvostoagentti Andrei Pykov päätyy Suomen maaperälle, Peder saa uuden tehtävän. Vakoojalla on tietoja operaatio Barbarossasta – saksalaisten suunnitelmasta hyökätä Neuvostoliittoon – ja Mannerheim määrää Jangin ottamaan Pykovin kiinni ennen kuin Stalinin iskujoukot tavoittavat vakoojansa. Peder Jang joutuu kohtaamaan niin vanhat kuin uudet vihollisensa ennen kuin voi jatkaa elämäänsä. 

ISBN

9789523641808

E-kirja

9789523641907

Kl.

84.2

Sivut

401

Tyyppi

Sidottu

Kirjailija

A.M. Frost

Kirjailijanimen A. M. Frost takaa löytyvät savonlinnalaiset Anne ja Matti Hakkarainen. Viihteestä, toimintajännäreistä ja sotaromaaneista vaikutteita ammentava kirjailijakaksikko yhdistää rohkeasti faktaa ja fiktiota ja vie lukijan suoraan tapahtumien keskelle.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia