Kari Haakana

Välitön uhka

29,90

Kuvaus

Tiedot

Joukkomurha Helsingissä. Ammattisotilas Karhu seuraa jälkiä itään.

Helsingin Kruununhaassa murhataan kylmäverisesti kuusi ihmistä. Poliisitutkinta etenee hitaasti, joten perheensä menettänyt eduskunnan puheenjohtaja Kinnunen palkkaa ammattisotilas Jari Karhun etsimään syylliset. Mutta kuka julistaa tuomion ja miten syyllisiä rangaistaan? Onko kosto ainoa keino saada oikeutta?

Välitön uhka on uuden tiukan trillerisarjan aloitus. Kari Haakana kuvaa fiktion keinoin poliittisen väkivallan voimistumista nyky-Euroopassa, kun yksityiset turvayritykset tekevät länsimaisten hallitusten likaiset työt ja autoritaariset hallinnot murhauttavat vastustajiaan julkisilla paikoilla sivullisista uhreista välittämättä.

Kari Haakana on helsinkiläinen suoratoistopalveluihin erikoistunut digiasiantuntija, kolumnisti, bloggaaja ja entinen toimittaja. Hän on ollut pitkään töissä Ylellä.

 

”Parasta on suorasukainen, kaikkia hörhellyksiä karttava kerronta, joka keskittyy enemmän siihen, mitä tapahtuu kuin siihen, miksi tapahtuu.” – Helsingin Sanomat

ISBN

9789523642492

E-kirja

9789523642508

Äänikirja

9789523642515

Kl.

84.2

Julkaistu

Helmikuu 2022

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Kannen suunnittelu

Jussi Kaakinen

Formaatti

Sidottu, Sidottu (signeerattu)

Arvostelut

"Toimii. Teos etenee määrätietoisesti ja koukuttavasti toimijoiden näkökulmia vaihdellen."

Kansan Uutiset

"Kari Haakanan esikoisdekkari on kuin kirjaksi kääritty vaivattomasti etenevä toimintaelokuva. Tyyli on harkitun viileää alusta loppuun."

Etelä-Suomen Sanomat

Kirjailija

Kari Haakana

Kari Haakana (s. 1968) on helsinkiläinen suoratoistopalveluihin erikoistunut digiasiantuntija, kolumnisti, bloggaaja ja entinen toimittaja. Hän on ollut pitkään töissä Ylellä.

Lue lisää