Kari Haakana

Kunnian hinta

29,90

Kuvaus

Tiedot

Älä herätä nukkuvaa Karhua

Jari Karhu on jättänyt entisen elämänsä taakseen. Entinen sotilas ja turvallisuuskonsultti on painunut maan alle Hampuriin, mutta menneisyys ei jätä häntä rauhaan. Voiko hän kieltäytyä, kun entiset ystävät ja yhteistyökumppanit tarvitsevat hänen apuaan?

Kokoomuksen entinen ministeri Sanna Kulju haluaa auttaa Ukrainaa. Kun tilaisuus tulee, Kulju näkee myös mahdollisuuden saada sivuraiteelle luisunut uransa jälleen nousuun. Se että keinot ovat laittomia, on sivuseikka: pieni laittomuus on vähäpätöistä, jos sillä saadaan aikaiseksi suurempaa hyvää ja paluu politiikan parrasvaloihin.

Keskusrikospoliisin komisario Hannu Toivanen haluaisi jo kunnon töihin. Toivanen on kuitenkin juuttunut rikoskomisario Jari Viinasen kanssa tutkimaan yhdentekevää juttua paikallisen poliisin tukena, kun yllättävä tieto vie poliisit Jari Karhun jäljille.

Kunnian hinta on nopeatempoinen ja ajankohtainen toimintatrilleri, joka on jatkoa aiemmille Jari Karhu -kirjoille Välitön uhka ja Tapa hänet ensin.

ISBN

9789523644458

E-kirja

9789523644656

Äänikirja

9789523644663

Kl.

84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Julkaistu

Huhtikuu 2024

Kirjailija

Kari Haakana

Kari Haakana (s. 1968) on helsinkiläinen suoratoistopalveluihin erikoistunut digiasiantuntija, kolumnisti, bloggaaja ja entinen toimittaja. Hän on ollut pitkään töissä Ylellä.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Kari Haakana

Tämä on ryöstö

Kirja vuosisadan kuuluisimmista suomalaisista pankkiryöstöistä ja niiden selvittämisestä tai sitten siitä, miksi ne eivät selvinneet.

Kari Haakana

Tapa hänet ensin

Jari Karhu -sarjan räjähtävä toinen osa.