Kari Haakana

Tapa hänet ensin

29,90

Kuvaus

Tiedot

Kehen voi luottaa, kun pelissä on maan turvallisuus ja ystävän henki?

Väkivaltaisesta kaappauksesta toipuvan Jari Karhun toimiston ovelle ilmestyy nuori hakkeri, joka tarvitsee apua. Joku haluaa hakkerin hallussa olevaa tietoa eikä kaihda mitään keinoja saadakseen haluamansa. Samaan aikaan erityisavustaja Jenni Eklund epäilee, että Suomen puolustusministeri pelaa likaista peliä. Berliinissä it-asiantuntija Roei Peretzin päähän pannaan huppu ja hänet viedään tuntemattomaan paikkaan vastaamaan kysymyksiin.

Kari Haakana on helsinkiläinen digimedia-asiantuntija, toimittaja ja bloggaaja. Tapa hänet ensin on toinen osa hänen Jari Karhu -sarjassaan. Ensimmäinen teos Välitön uhka sai valtavan määrän kiitosta.

Kirjasta sanottua:

”Tapa hänet ensin kulkee vaivattomasti ja pyörittelee teemojaan kepeästi, mutta kuitenkin niin, että niitä jää miettimään.” – Pertti Avola, HS

”Sujuva ja vauhdikas toimintatrilleri.” – Antti Koskinen, Kirjavinkit

Sarja

Jari Karhu 2

ISBN

9789523643246

E-kirja

9789523643550

Äänikirja

9789523643543

Kl.

84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

300

Julkaistu

Helmikuu 2023

Kirjailija

Kari Haakana

Kari Haakana (s. 1968) on helsinkiläinen suoratoistopalveluihin erikoistunut digiasiantuntija, kolumnisti, bloggaaja ja entinen toimittaja. Hän on ollut pitkään töissä Ylellä.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Kari Haakana

Kunnian hinta

Nopeatempoisen ja ajankohtaisen toimintatrillerisarjan kolmas osa.

Kari Haakana

Tämä on ryöstö

Kirja vuosisadan kuuluisimmista suomalaisista pankkiryöstöistä ja niiden selvittämisestä tai sitten siitä, miksi ne eivät selvinneet.