Tilaa ennakkoon

Murhat ja mindfulness

Karsten Dusse

Murhat ja mindfulness

29,90

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Tiedot

Rauhoita mielesi. Ole läsnä. Hengitä syvään. Ja tapa.

”Ensinnäkään, minä en ole väkivaltainen ihminen. Päinvastoin, en esimerkiksi ole koskaan eläissäni ollut mukana tappelussa. En myöskään tappanut ketään, ennen kuin olin 48-vuotias. Alallani se on melko myöhään. Toisaalta, seuraavalla viikolla pääsin jo melkein puoleen tusinaan. Ymmärrän, että tämä saattaa kuulostaa ikävältä. Mutta tarkoitin vain hyvää. Se oli seurausta tietoisesta elämänmuutoksesta, sellaisesta, jossa halusin saattaa työ- ja perhe-elämäni tasapainoon.”

Börn Diemel on lakimies, jonka vaimo pakottaa hänet osallistumaan mindfulness-seminaariin selvittääkseen avioliittoaan ja palauttaakseen työ- ja yksityiselämänsä tasapainon. Kurssi osoittautuu hedelmälliseksi ja Björn huomaa voivansa hyödyntää kaikkea oppimaansa työssään. Kun hänen asiakkaansa, häikäilemättömän rikollisliigan raaka ja väkivaltainen johtaja, menettää malttinsa ja joutuu pulaan, Björn yksinkertaisesti antaa hänen kuolla, kaikkien tietoisen läsnäolon sääntöjen mukaan. Kirjan on suomentanut Anne Kilpi.

Karsten Dusse (s. 1973) on kirjailija ja lakimies. Hänen mustan huumorin läpäisemä Murhat ja mindfulness -sarjansa nousi nopeasti Saksan suosituimpien dekkarien joukkoon ja sitä on käännetty yli 20 kielelle. Sarjaa on myyty yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

ISBN

9789523645073

E-kirja

9789523645134

Äänikirja

9789523645141

Kl.

84.2

Alkuteos

Achtsam morden

Suomentanut

Anne Kilpi

Tyyppi

Sidottu

Sivut

440

Julkaistu

Lokakuu 2024