J. J. Arcanjo

Unohdettu labyrintti

26,90

Kuvaus

Tiedot

Varkaiden akatemia -sarjan odotettu toinen osa!

Kesä on ohi ja Gabrielin toinen vuosi Crookhavenissa on alkamassa. Uusien kurssien, haasteiden ja Nimettömien selvittämisen vuoksi vuodesta on tulossa erittäin kiireinen. Mutta tämä on vasta alkua, sillä Gabriel ja hänen ystävänsä saavat tietää salaisesta labyrintistä…

Crookhaven on koti unohdetuille, turvapaikka eksyneille ja siellä koulutetaan tulevaisuuden mahtavimpia konnia. Sarjan toinen osa Unohdettu labyrintti on seikkailu suurista varkauksista, valitusta perheestä ja siitä, mitä hyvän tekeminen todella tarkoittaa. Se on täydellistä luettavaa muun muassa M.G. Leonardin ja Anthony Horowitzin kirjojen parissa viihtyneille.

Englantilais-portugalilaisen J. J. Arcanjon kiehtovan Crookhaven-sarjan toinen osa Unohdettu labyrintti jatkaa Varkaiden akatemian nokkelaa tarinaa.

Aiemmasta teoksesta sanottua:

”Varkaiden akatemia on jännittävä, hauska ja ahmittava kokonaisuus, jota ei malta laskea käsistään.” – Mikko Toiviainen (Kalenterikarju)

Sarja

Taikuuden talo 3

ISBN

9789523643727

E-kirja

9789523643741

Äänikirja

9789523643734

Kl.

L84.2

Englanninkielinen alkuteos

The Spellbound Tree

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Tyyppi

Sidottu

Sivut

304

Julkaistu

Syyskuu 2023

Kirjailija

J. J. Arcanjo

Englantilais-portugalilainen J. J. Arcanjo työskentelee kustannusalalla ja on aiemmin julkaissut kaksi rikosromaania. Varkaiden akatemia on hänen ensimmäinen nuortenkirjansa.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

J. J. Arcanjo

Varkaiden akatemia & Unohdettu labyrintti

Varkaiden akatemia -sarjan kaksi ensimmäistä osaa yhdessä paketissa.

J. J. Arcanjo

Varkaiden akatemia

Gabriel on kasvanut isoäitinsä hoivissa siitä saakka, kun hänen vanhempansa katosivat kauan sitten. Hän hankkii osan heidän elannostaan taskuvarkauksilla ja eräänä tavallisena työpäivänään rautatieasemalla varastaa lompakon, joka on tyhjä lukuun ottamatta lappua, jossa lukee: "Sinä olet hyvä Minä olen parempi" ja osoite. Gabrielilta on varastettu hänen ainoa arvokas esineensä: vanhemmilta jäänyt kahden sentin kolikko. Osoitteesta Gabriel löytää Crookhavenin ja päätyy jäämään koulun oppilaaksi. Siellä hän ystävystyy rehtorin tyttären Penelopen sekä lyömättömien hakkerikaksosten Aden ja Eden ja varjokiipeilijä Amiran kanssa.

Pian he kuulevat entisistä oppilaista, joita kutsutaan Nimettömiksi. Nämä ovat hylänneet koulun periaatteet ja käyttävät oppejaan oman taloudellisen hyödyn eteen. Kun vanhempia oppilaita alkaa katoamaan, Gabriel ystävineen saa vihiä, että se liittyy jollakin tavalla Nimettömiin. Kun arvoitus ratkeaa, totuus löytyy lähempää, kuin Gabriel osasi kuvitellakaan.