J. J. Arcanjo

Englantilais-portugalilainen J. J. Arcanjo työskentelee kustannusalalla ja on aiemmin julkaissut kaksi rikosromaania. Varkaiden akatemia on hänen ensimmäinen nuortenkirjansa.

Kirjailijan teokset

J. J. Arcanjo

Varkaiden akatemia & Unohdettu labyrintti

Varkaiden akatemia -sarjan kaksi ensimmäistä osaa yhdessä paketissa.

J. J. Arcanjo

Unohdettu labyrintti

Varkaiden akatemia -sarjan odotettu toinen osa!

J. J. Arcanjo

Varkaiden akatemia

Gabriel on kasvanut isoäitinsä hoivissa siitä saakka, kun hänen vanhempansa katosivat kauan sitten. Hän hankkii osan heidän elannostaan taskuvarkauksilla ja eräänä tavallisena työpäivänään rautatieasemalla varastaa lompakon, joka on tyhjä lukuun ottamatta lappua, jossa lukee: "Sinä olet hyvä Minä olen parempi" ja osoite. Gabrielilta on varastettu hänen ainoa arvokas esineensä: vanhemmilta jäänyt kahden sentin kolikko. Osoitteesta Gabriel löytää Crookhavenin ja päätyy jäämään koulun oppilaaksi. Siellä hän ystävystyy rehtorin tyttären Penelopen sekä lyömättömien hakkerikaksosten Aden ja Eden ja varjokiipeilijä Amiran kanssa.

Pian he kuulevat entisistä oppilaista, joita kutsutaan Nimettömiksi. Nämä ovat hylänneet koulun periaatteet ja käyttävät oppejaan oman taloudellisen hyödyn eteen. Kun vanhempia oppilaita alkaa katoamaan, Gabriel ystävineen saa vihiä, että se liittyy jollakin tavalla Nimettömiin. Kun arvoitus ratkeaa, totuus löytyy lähempää, kuin Gabriel osasi kuvitellakaan.

Aulan blogi

Lukuelämyksiä kirjojen ulkopuolelta

Blogistamme löytyy kaikkea kirjailijoidemme kuulumisista joululahjavinkkeihin asti. Ole myös tarkkana arvontojen suhteen – sinulla on mahdollisuus voittaa lukuisia paketteja.

Lue lisää

Tutustu Aulan kesän ja syksyn 2022 luetteloon!

Tutustu tuleviin julkaisuihin sekä siihen, mitä olemme aiemmin julkaisseet.

Katalogit