J. J. Arcanjo

Varkaiden akatemia

24,90

Kuvaus

Tiedot

”Tämä on siis koulu rikollisille.” Se oli tarkoitettu kysymykseksi mutta kuulosti pikemminkin syytökseltä.

”Tämä on paljon enemmän,” Caspian vastasi … ”Tämä on koti unohdetuille, turvapaikka eksyneille ja kyllä, täällä koulutetaan myös tulevaisuuden mahtavimpia konnia.”

Gabriel on kasvanut isoäitinsä hoivissa siitä saakka, kun hänen vanhempansa katosivat kauan sitten. Hän hankkii osan heidän elannostaan taskuvarkauksilla. Eräänä päivänä hän varastaa lompakon, joka on tyhjä lukuun ottamatta lappua, jossa lukee: ”Sinä olet hyvä. Minä olen parempi”, ja osoite. Osoitteesta Gabriel löytää Crookhavenin ja ystävystyy rehtorin tyttären Penelopen, lyömättömien hakkerikaksosten Aden ja Eden sekä varjokiipeilijä Amiran kanssa.

Koulun vanhempia oppilaita alkaa kadota ja Gabriel ystävineen saa vihiä, että se liittyy Nimettömiin, koulun periaatteet hylänneeseen joukkoon. Kun arvoitus ratkeaa, totuus löytyy lähempää kuin Gabriel osasi kuvitellakaan.

Varkaiden akatemia on uuden huikean jännittävän Crookhaven-sarjan ensimmäinen osa.

J. Arcanjo on portugalilais-englantilainen kirjailija. Hän on kasvanut Portugalin Algarvessa ja Englannin Devonissa. Hän on opiskellut kriminologiaa, psykologiaa ja luovaa kirjoittamista ja työskentelee kustannustoimittajana Bloomsbury-kustantamossa. Arcanjo on aiemmin julkaissut kaksi dekkaria. Varkaiden akatemia on hänen ensimmäinen kirjansa lapsille ja nuorille.

ISBN

9789523642928

E-kirja

9789523642935

Äänikirja

9789523642942

Kl.

L84.2

Alkuteos

Crookhaven

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Maiju Keynäs

Tyyppi

Sidottu

Sivut

350

Julkaistu

Syyskuu 2022

Kirjailija

J. J. Arcanjo

Englantilais-portugalilainen J. J. Arcanjo työskentelee kustannusalalla ja on aiemmin julkaissut kaksi rikosromaania. Varkaiden akatemia on hänen ensimmäinen nuortenkirjansa.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

J. J. Arcanjo

Unohdettu labyrintti

Varkaiden akatemia -sarjan odotettu toinen osa!