Annie Lyons

Eudora Honeysett voi hyvin, kiitos

29,90

Kuvaus

Tiedot

Koskaan ei ole liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus

Eudora Honeysett on saanut tarpeekseen – kaikesta. Hän on kahdeksankymmentäviisivuotias ja nähnyt omin silmin, miten pahaa jälkeä pitkäaikaissairaus saa aikaan. Hän aio jäädä odottamaan mitä tuleman pitää, kun voi yhdellä ainoalla soitolla sveit­siläiselle klinikalle ottaa kohtalonsa omiin käsiin.

Sitten räikeästi pukeutunut kymmen­vuotias Rose ilmestyy hänen ovelleen.täynnä elämää. Pikkuvanha Rose vetää Eudoran mukaan iltapäiväteelle naapurin Stanleyn kanssa, shoppailemaan, uimaran­nalle, syntymäpäiviin ja muihin juhliin. Kol­mikko löytää toisistaan tukea ja ystävyyttä ja Eudora alkaa muistella omaa lapsuuttaan ja pohtia, onko hän todella valmis kuole­ maan nyt, kun on vasta oppinut näkemään, mitä elämä oikeasti on. Onko hän valmis sanomaan hyvästit uusille ystävilleen?

Koskettava feelgood­romaani ystävyydestä, elämästä ja sen lähestyvästä lopusta. Kirjan on suomentanut Anna-Mari Raaska.

Annie Lyons on brittiläinen bestsellerkirjai­lija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Ennen kirjailijanuraansa hän oli töissä mm. kustan­tamossa ja kirjakaupassa. Hänen edellinen romaaninsa Pommisuojan lukupiiri nousi suomalaisten suosioon kesällä 2023.

“Koskettava ja kiehtova feelgood-tarina.” – Saara Ylönen

”Herkkä ja koskettava kertomus elämästä, ystävyydestä ja kuoleman kohtaamisesta… Kaikkien pitäisi lukea tämä kirja.” – Ruth Hogan

”Meillä kaikilla pitäisi olla sellaisia ystäviä kuin Eudora, Stanley ja Rose, joiden lämpö auttaa meitä selviytymään vaikeinakin aikoina.” – Celia Anderson

ISBN

9789523644489

E-kirja

9789523644694

Äänikirja

9789523644700

Julkaistu

Kesäkuu 2024

Alkuteos

Eudora Honeysett is Quite Well, Thank You

Suomentanut

Anna-Mari Raaska

Tyyppi

Sidottu

Sivut

349

Kirjailija

Annie Lyons

Annie Lyons on brittiläinen bestseller-kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja. Ennen kirjailijanuraansa hän on toiminut muun muassa kirjakauppiaana. Pommisuojan lukupiiri on hänen ensimmäinen suomennettu kirjansa.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Annie Lyons

Pommisuojan lukupiiri

Sydämellinen ja koskettava tarina kirjoista ja ystävyydestä, jota edes sota ei pysty sammuttamaan.