Leigh Bardugo

Helvettiin ja takaisin

30,90

Kuvaus

Tiedot

Alex Sternin matka helvettiin ja takaisin

Alex Stern on päässyt sinuiksi voimiensa kanssa. Samalla hänen ystävänsä ja mentorinsa Daniel Arlington on kuitenkin lähetetty helvettiin. Ei siis tarvitse muuta kuin löytää reitti alamaailmaan, napata sielu kiirastulesta ja palata takaisin – helppo homma, paitsi että harvempi sitä yrittänyt on koskaan palannut takaisin. Alex on kuitenkin valmis asettamaan vaakalaudalle kaiken pelastaakseen ystävänsä.

Yhdessä ystävänsä Dawesin kanssa Alex kerää joukon enemmän tai vähemmän luotettavia kumppaneita, joiden avulla uhkarohkea matka on määrä suorittaa. Salaisten tekstien ja esineiden ohjaamana joukkio pääsee Yalen yliopiston suurimpien salaisuuksien äärelle. Mutta kun tiedekunnan väkeä alkaa kuolla, Alex ymmärtää, että jotain synkkää on tekeillä. Lopulta hänen on kohdattava menneisyytensä haamut selvitäkseen hengissä yliopiston pimeillä käytävillä.

Helvettiin ja takaisin on jatkoa Leigh Bardugon ensimmäiselle aikuisille suunnatulle romaanille Salatun tiedon seura. Todelliseen historiaan ja oikean elämän salaseuroihin perustuva tarina on hengästyttävä matka, josta ei käänteitä tai yllätyksiä puutu. Jälleen kerran Bardugo herättää henkiin taikuuden, väkivallan ja todellisten hirviöiden maailman.

Salatun tiedon seurasta sanottua:

“Fantasiakirjailija Leigh Bardugon ensimmäinen aikuisille suunnattu teos on täysosuma.” – Helsingin Sanomat

“Ahmin teoksen loppuun parissa päivässä ja jäin janoamaan lisää.” – Kirjarakas

 

ISBN

9789523644441

E-kirja

9789523644632

Äänikirja

9789523644649

Kl.

84.2

Alkuteos

Hell Bent

Alkuteoksen kieli

Englanti

Suomentanut

Meri Kapari

Tyyppi

Sidottu

Sivut

550

Julkaistu

Maaliskuu 2024

Kirjailija

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo on yhdysvaltalainen nuortenkirjailija, jonka teoksia on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta. Jerusalemissa syntynyt kirjailija asuu Los Angelesissa Kaliforniassa. Grishaversumi-trilogiaan perustuvaa Netflix-sarjaa alettiin esittää keväällä 2021.

Lue lisää

Kirjailijan teoksia

Leigh Bardugo

Kuninkaan arvet

Huippusuosittu Grishaversumi-sarja jatkuu uudella teosparilla. Kuninkaan arvet jatkuu siitä, mihin Hämärän valtakunta päättyy.

Leigh Bardugo

Paluu Grishaversumiin -sarja

Paluu Grishaversumiin -sarja yhdessä paketissa.