Melba Escobar

Kauneussalonki

21.9€

Varastossa

Kuvaus

Kirjan tiedot

Kolumbialaisen Melba Escobarin rikosromaanin tapahtumat sijoittuvat bogotalaisen hienostoalueen kauneussalonkiin. Karen on yksi salongin parhaista työntekijöistä, mutta hän tekee muutakin kuin poistaa asiakkaiden ihokarvat tai levittää heidän kasvoilleen mutanaamioita. Karen tietää asiakkaistaan kaiken – kenellä on silikonirinnat, kuka vietti pitkän viikonlopun Miamissa rakastajansa kanssa ja kuka aikoo ottaa avioeron miehestään. Hoitojen lomassa Karenille uskoutuvat psykoanalyytikko, kongressiedustajan vaimo ja tunnettu TV-juontaja. Asiat saavat kuitenkin vakavamman käänteen, kun yhden asiakkaan teini-ikäinen tytär löydetään murhattuna ja käy ilmi, että Karen on yksi tytön viimeisenä nähneistä ihmisistä.

Kauneussalonki on paitsi älykäs trilleri myös mielenkiintoinen kuvaus kolumbialaisten naisten sosiaalisesta todellisuudesta sekä maailmasta, jossa oikeus kuuluu niille, joilla on varaa maksaa siitä.

ISBN

9789527190975

E-kirja

9789527269183

Äänikirja

9789527269282

Kl.

84.2

Alkuteos

La casa de la belleza

Alkuteoksen kieli

Espanja

Suomentanut

Taina Helkamo

Sivut

262

Tyyppi

Sidottu

Julkaistu

Heinäkuu 2018

Arvostelut

"Melba Escobarin dekkari piirtää hyytävän kuvan machomaailmasta, jossa naisen henki on halpa – ja vain rikkailla on oikeus puolellaan"

Me Naiset

Kirjailija

Melba Escobar

Melba Escobar (s. 1976) on kolumbialainen kirjailija ja toimittaja. Kauneussalonki palkittiin Kolumbiassa vuoden parhaana romaanina 2016. Escobar asuu Bogotássa, jossa hän viettää aikansa uppoutuen journalismiin ja kirjallisuuteen.

Lue lisää