Salla Nazarenko

Miehen tuoksu

29,90

Kuvaus

Tiedot

Eivät kai huono käytös ja sydänsurut voi koukuttaa?

Mallu on kuohuviinistä – ja seksistä – pitävä koulutettu nainen, jolla on ihania ystäviä ja rakastavat vanhemmat. Hän kuitenkin ripustautuu syntymärikkaisiin suomenruotsalaisiin miehiin, jotka haluavat hänen elämänilonsa, mutta eivät häntä kokonaisuudessaan. Rakkaussurujen keskellä Mallu joutuu hyväksymään, että itsekeskeisin henkilö onkin hän itse.

Miehen tuoksu on Salla Nazarenkon esikoisromaani aikuisen naisen rakkaudenjanosta, lounastapaamisista kuohuvasta sinkkuelämästä. Salla Nazarenko on joensuulaislähtöinen, nykyään Helsingissä asuva toimittaja ja kirjailija, joka on tullut tunnetuksi seksipositiivisista tietokirjoistaan.

”En minä Görania surrut. En hänen ajokoirajohtajan kroppaansa, kaljuuntuvaa päätään, neuroottisia tarinoitaan tai kimeää hihkumistaan orgasmin hetkellä. Surin sitä, miten menetin itseni toisen takia, miten yritin muuttua hillityksi ja keskiluokkaiseksi, miten kuuntelin hänen pohdintojaan siitä, mitenhän esittelisi minut piireilleen.”

ISBN

9789523642966

E-kirja

9789523642973

Äänikirja

9789523642980

Kl.

84.2

Tyyppi

Sidottu

Sivut

200

Julkaistu

Lokakuu 2022

Kirjailija

Salla Nazarenko

Salla Nazarenko on joensuulaislähtöinen, nykyään Helsingissä asuva toimittaja ja kirjailija, joka on tullut tunnetuksi seksipositiivisista tietokirjoistaan. Miehen tuoksu on hänen esikoisromaaninsa.

Lue lisää