Monica Heisey

No siis tosi hyvää

Alkuperäinen hinta oli: 30,90€.Nykyinen hinta on: 15,45€.

Kuvaus

Tiedot

Riipaiseva esikoisromaani eronneen naisen mutkaisesta matkasta kohti uutta onnea

Vaikka 29-vuotias Maggie on rahaton, hänen aiheeltaan epämääräinen väitöskirjansa jumittaa pahasti ja hänen avioliittonsa kesti yhteensä vaivaiset 608 päivää, hänelle kuuluu hyvää, siis tosi hyvää. Hän on nimittäin päättänyt ottaa kaiken irti uudesta elämästään juuri eronneena nuorena naisena.

Nyt hänellä on ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa yhdeksän uutta harrastusta, syödä roskaruokaa aamuneljältä ja viritellä seksielämäkin siinä sivussa ennennäkemättömään loistoon. Maggie törmäilee piinallisen tarkkanäköisen ja lakkaamattoman itsetutkiskelun ajamana läpi ensimmäisen sinkkuvuotensa tukenaan rakastava mutta suorapuheinen väitöskirjaohjaaja Merris, vastaeronnut ystävä Amy sekä ryhmächatti.

No siis tosi hyvää on katkeransuloinen komedia yhden naisen matkasta kohti onnellista ja merkityksellistä elämää yllättävän avioeron jälkimainingeissa. Romaanin on suomentanut Terhi Kuusisto.

Monica Heisey on Lontoossa asuva kanadalaistaustainen koomikko, palkittu käsikirjoittaja ja toimittaja. Hän on kirjoittanut muiden muassa The New Yorkeriin, The New York Timesiin, Vogueen ja The Guardianiin. Heisey on myös käsikirjoittanut huippusuosittuja komediasarjoja, kuten Schitt’s Creek ja Workin’ Moms. No siis tosi hyvää on hänen esikoisromaaninsa.

“Tämän kirjan kanssa sai nauraa, vaikka Maggien elämä olikin välillä aika tuskaista luettavaa, mutta hyvällä tavalla!” – sivukerrallaan

“Aikamoista tunteiden vuoristorataa koko kirja!” – Kirjatarha

ISBN

9789523642676

E-kirja

9789523643406

Äänikirja

9789523643390

Kl.

84.2

Englanninkielinen alkuteos

Really Good, Actually

Suomentanut

Terhi Kuusisto

Tyyppi

Sidottu

Sivut

368

Julkaistu

Toukokuu 2023

Kirjailija

Monica Heisey

Monica Heisey on torontolainen koomikko ja palkittu käsikirjoittaja ja toimittaja.

Lue lisää