Heisey, Monica

No siis tosi hyvää

30,90

Kuvaus

Palkitun koomikon ja käsikirjoittajan Monica Heiseyn hillittömän hauska ja tuskallisen samastuttava esikoisromaani yhden naisen matkasta kohti onnellista ja merkityksellistä elämää yllättävän avioeron jälkimainingeissa.

Vaikka 29-vuotias Maggie on rahaton, hänen aiheeltaan epämääräinen väitöskirjansa jumittaa pahasti ja hänen avioliittonsa kesti yhteensä vaivaiset 608 päivää, hänelle kuuluu hyvää, siis ihan tosi hyvää. Hän on nimittäin päättänyt ottaa kaiken irti uudesta elämästään juuri eronneena nuorena naisena.

Nyt hänellä on ainutlaatuinen tilaisuus aloittaa yhdeksän uutta harrastusta, syödä roskaruokaa aamuneljältä ja viritellä seksielämäkin ennennäkemättömään loistoon siinä sivussa. Tukenaan rakastava mutta suorapuheinen väitöskirjaohjaaja Merris, vastaeronnut ystävä Amy ja ryhmächätti Maggie törmäilee ensimmäisen sinkkuvuotensa läpi satunnaisesti deittaillen, piinallisen tarkkanäköisen ja lakkaamattoman itsetutkiskelun ajamana.

Nauruhermoja vastustamattomasti kutkutteleva ja terävä No siis tosi hyvää on lämmin ja katkeransuloinen komedia, joka paljastaa hersyvällä tavalla modernin rakkauselämän, ystävyyden ja onnellisen elämän tavoittelun sudenkuopat. Upea debyytti kaunokirjallisuuden nousevalta tähdeltä.

Monica Heisey on torontolainen koomikko ja palkittu käsikirjoittaja ja toimittaja. Hän on kirjoittanut muiden muassa The New Yorkeriin, The New York Timesiiin, Vogueen ja Guardianiin. Hän on myös käsikirjoittanut kansainvälisesti huippusuosittuja komediasarjoja kuten Schitt’s Creek ja Workin’ Moms. No siis tosi hyvää on hänen esikoisromaaninsa.